...

Nu sitter jag här på jobbet. känner att bara dagarna har flugit förbi och jag har inte hunnit upp datera min blogg så mkt som jag önkar. Jobbade i går 12-23 så lite sovmorgon var skönt och dagarna innnan dess typ 13,5h/dag så hinner inte med så mkt annat än att jobba.
Spelade min första golf runda i år i onsdag och det gick väldigt bra bättre än vad jag förväntade mig faktiskt så det är roligt. Måste försöka spela lite mer det är ju så himmla roligt när det går bra...:D Det kanske blir en runda på lördag men jag vet inte än det beror på om min kompis bil funkar elr inte. :P
På fredag är det min första lediga dag på två veckor; ÄNTLIGEN sägen jag bara och då ska jag in till stan och träffa olessia men när vet jag inte rikigt än men det ska bli kul :)
Hoppas ni har det lite bättre när det gäller jobb timmar än vad jag har. men men jag är glad att jag har ett jobb det är inte alla som har det och de vill säkert ha ett, så jag ska inte klaga.

pussss

rhodos

NU, sitter jag pa rhodos och har det hur underbart som helst!! :D Det ar typ 40 grader i solen och brun har jag deffintivt blivit. Igar blev det fullfart pa bargatan hela natten kom hem vid fem-tiden tror jag minns inte sa noga. Har solat varje dag bade vid poolen pa hotellet och pa standen jag har till och med badat i havet och jag ar varldens badkruka sa jag tror att gabbi ar stolt over mig nu :P Iaf mkt fest och drickande har det oxa blivit och jag alskar allt har nere!! allt ar mkt billigare i sprit- och tobaksvag ;). Men nu maste jag ga ska ivag och duscha och sen blir det chill krok middag chillkrok och utgang till typ fem imorron bitti skulle jag gissa pa!! :D

pusssss


äntligen

Håller just nu på att packa och springer runt som en galning!! Äntligen rhodos har längtat stört mkt!! Ska snart åka till gabbi med packning och får sen får vi skjuss kl typ 4 imorronbitti av hennes pappa :P
Får se hur det blir med bloggandet medan jag är borta jag kmr ju inte ta med dator hoppas de har en dator på hotellet!! :P Nää nu måste jag fortsätta att packa innan jag drar får ju inte glömma något ;)

pussss

fint väder

Idag är det fint  men det var en regnskur tidigare idag. I detta väder sitter jag så klart och jobba kan det bli värre elr vad?. Jag är hur blev som helst efter dom här dagarna med sol eftersom jag har jobbat så mkt men på söndag bär det äntligen av!! Då kmr det bli sol sol sol!! och jag längtar stört mkt!!!

Thingeling så länge <3

cp jobb!!

Det är lite tunt på blogg frånten eftersom jag jobbar så mkt men ska försöka uppdatera den så mkt som möjligt.
Sitter nu på jobbet och jobbar, har sjukt tråkigt...Jobbad hela dagen igår och hela idag plus imorron och halva dagen på lördag!! Jag fattar inte att jag pallar. Det är stört yråkigt för nu sitter jag o kiosken och det är skit tråkigt finns ingenting att göra och jag vill bara härifrån. :( Jobbar hellre på krogen än här men men det är cashen man behöver så det är bara att stå ut.
Hoppas ni har det bättre än vad jag har förtillfället. Kommentera gärna!! ;)

Thingeling

RSS 2.0