31 Januari 2011

Jaha, då har en månad på det nya året gått.
Idag har det det blivit till att chilla galet mycket, innan det blev lite ärenden på eftermiddagen. Blev L-ö tidigare idag än vanligt för att vara vikarie för en grupp, och sen såklart träna mina egna tjejer.
Sitter nu och tittar på Navy CSI, samtidigt som jag försöker lägga upp information på en hemsida men än så länge har det inte gått så bra, och det irriterar mig!! Har gjort allt som jag ska göra, det som inte funkar är att spara. Jag menar spara hallå, hur svårt kan det vara lixom, men näää det går inte!! Har dedline ikväll så känner mig lite frustrerad över att det inte går.


Godnatt

Sitter nu i soffan och tittar på Wallander, sjukt bra serie tycker jag.
Träningen idag gick grymt bra, massor med tzukor och skruvar bakåt, som sen avslutades men styrka som man aldrig ska underskatta.

Godnatt, vi hörs imorgon!!

Söndag

Idag blev det en lång sovmorgon och sitter nu och äter frukost. Är jättetrött från igår, men nu är huvudvärken iallafall borta så det är skönt.
Dagen kommer att vara ganska lugnt idag med lite tv-tittande bl.a och blir det till att åka till L-ö för att träna.


jag ser stjärnor i taket

Hej bloggen,
idag har dagen inte direkt varit på topp. Har mestadels av dagen vara bakis vilket inte har varit det roligaste, och har haft världens huvudvärk. Var ute på L-ö idag för att först träna mina tjejer, och sen gick jag på en kurs com föreningen hade.
Kvällens planer är att bara chilla och ta igen från gårdagen.



FULLT ÖS MEDVETSLÖS....


Nu blir det feeeest!!!! :D

Helg!!

Nu är det äntligen helg efter en väldigt jobbig vecka...NOT!! Imorse var jag tvungen att gå upp ganska tidigt för att träffa handverkare och få mitt efterlängtade kylskåp till lägenheten, och sen blev det vidare till skolan. En lektion idag som vanlig och jag kan inte direkt säga att den var speciellt jobbig heller. På eftermiddagen har det blivit till att handla de diverse grejer inför kvällen. Chill krök hemma hos mig är kvällens planer och håller nu på att städa det sista innan de kommer.

Life passes by

De senaste dagarna har det varit lite dött här på bloggen tyvärr. Har inte känt för att skriva något så nu blir det lite uppdatering.
I tisdags började dagen med att dra till plugget för en lektion, och sen blev det till att dega framför tv:n tills det bar iväg till träningen på L-ö. Körde ungefär min femte Tzuka ever i tisdags så det var riktigt roligt, och vi ska fortsätta med det nästa träning. 
Igår mötte jag upp Yasmine för lite skridskoåkning på Östermalms IP. Det var en alldelse perfekt dag för skridskor, inte för varmt och inte heller för kallt. Efter ungefär en timma på isen, hade vi åkt hela tjugo varv och gissa om vi var stolta över oss själva. Vi hade bestämt oss för att bara åka tio men sen gick det undan. Efteråt blev det fikamys hemma hos mig med varm choklad och bulle.
Idag blev det en tur till min lägenhet för att träffa hantverkare, och sen blev det vidare till skolan. Mötte Patrik påväg in i byggnaden och det visade sig att läraren var sjuk så det blev till att vända på klacken igen. Patrik övertade mig och Olle att gå till Alvik, förslaget var inte så peppande ibörjan eftersom det var ganska kallt men, lite promenad skadar inte. Under eftermiddagen har det blivit till att städa här hemma, och gjort lite sjukgymnastik för mina fötter. Kvällens sysselsättning blir till att tvätta.



24 Januari 2011

Hej bloggen,
idag har det inte blivit till att göra så mycket. Träffas Yasmine på Karaplan för att börja vår promenad mot och på Djurgården. Sammanlag idag har jag nog gått ungefär 1 mil, och 7km av dem var runt djurgården. Vidare mot stan för att lensa alla elektronikaffärer för att hitta ett snyggt Iphone skal till Yasmine för att hon ska få en Iphone 4, och sen till Intersport för att jag skulle köpa ett gummiband. Kom hem vid halv sex tiden och då var det bara att byta om, och åka ut till L-ö.
Sitter nu i soffan efter att jag ätit middag och ska snart se på Navy CIS.






Dagens planer

Har nu precis vaknat, och ska snart hoppa in i duschen.
Vid två tiden ska jag träffa Yasmine för en promenad på Djurgården. Senare drar jag iväg till L-ö och ska träna mina tjejer.
Just nu är mitt liv ganska tråkigt och har ungefär ingenting att göra. Nu framöver i skolan har jag inga prov eller inlämningar, så jag kommer gå in i väggen av uttråkning!!! :(

23 Januari 2011

Hej,
idag var jag uppe med tuppen för att vara en söndag. Vid tio tiden satte jag mig vid ratten för att övningsköra. Åkte ut till Fågelbro för att hämta en tv och sen blev det en lång promenad tillsammans med mamma. Åter mot stan med tv i bagaget körde jag mot min lägenhet. Enkelriktade och små gator är det värsta jag vet, man kommer ju aldrig dit man vill. Efter att ha kört runt ett tag kom vi äntligen fram, och sen blev det vidare hem för en snabb lunch, innan jag åkte till träningen. Volt-in handvolt... och dubblar var dagens träning, och det gick jätte bra. Avslutade träningen med en dubbel-pik :)
Sitter nu och gör lite admin-arbete till föreningen och är snart klar. Eftersom det är nio sidor trodde jag det skulle ta ett bra tag innan jag skulle bli klar, men där hade jag fel.
Nu ska jag fortsätta och sen blir det sängen...

Uppdate 22 Januari 2011

Igår spenderade jag ungerfär åtta timmar i gympahallen. Först tränade jag mina egna tjejer och sen var jag vikarie för en grupp, sist men inte minst var det ledarmöte inför terminen och utvärdering av föregående termin. Jag känner att för min del var den helt onödig att gå på den, eftersom det var mycket inför KMet som mina tjejer inte kommer vara med på.
Efter mötet hämtade Yasmine upp mig och åkte hem till henne för att ta en promenad på Gärdet. Det var så otroligt skönt att äntligen få känna på frisk luft. Väl hemma hos henne blev det bara en snabbis innan jag åkte hem för att försöka få i mig lite middag. Ungefär två timmar senar, vill säga vid tio tiden hade jag somnat i soffan, och jag är inte förvånad.

21 Januari 2011

Idag har det varit en ganska så nice dag. Började dagen med religion och efter det hade jag engelska, och "Film presentation". Den gick väl bra men kunde definitivt gått bättre, men jag ska ärligt talat vara nöjd och glad över att det äntligen är avklarat.
Efter skolan träffade jag Yasmine; vi skulle gå på promenad men ändrade de oss fort eftersom det var så himla kallt ute. Vi bestämde oss för att gå till Mocco för en härlig lunch/fika. Jag tog en chèvre sallad och den var riktigt god, medan Yasmine tog en prosciutto smörgås. Mysigt var det att pratade om allt och ingenting. Blev en vända till systemet påväg hem eftersom det kanske bli till att fira en kompis födelsedag. Får se hur jag gör eftersom jag ska upp tidigt och jobba hela dagen imorgon.



Ny Design

Hej allihopa,
Nu har jag en ny design på bloggen. Vad tycker ni??
Själv tycker jag att den blev grymt snygg. Min underbara Olessia , som jobbar på finest.se har gjort den.
Tack gumman, du gjorde den jättefin!!

......Ingen Rubrik......

SAKNAR, men ändå inte!!

Bara lite mer tid...

Sitter och skriver på min presentation som jag har tills imorgon samtidigt som jag gör en PowerPoint som ska vara till. Dagen har varit lång och tråkigt och har inte gjort så mycket annat än att försöka få ihop alltihopa.
Har tagit lite pauser under dagens gång med allt plugg och bland annat givit mig själv en laser behandling. Mamma har köpt en laser och den är jätte härlig att använda om man har sträckt sig eller har fula märken någonstans.
Idag har det inte blivit någon träning, och kommer inte heller att bli någon på några veckor framåt. Jag har tagit paus från fristående, och känner att jag måste ta ett beslut hur jag ska göra i fortsättningen. Det jag vet nu är att jag har paus max fram till sportlovet, och sen kör jag igång igen men, hur det kommer bli nästa termin återstår att se.

Nu måste jag plugga vidare...

Pusss

Träning :D


Nu blir det till att dra till träningen!!! :D

17 Januari 2011

Hej,
i morse vaknad jag vid fem tiden och kunde inte somna om förren vid åtta, riktigt jobbigt var det. Vaknade sen vid tolv och tog en lång dusch.
Har bakat chokladcupcakes med vanilj frosting tillsammans med Yasmine idag hemma hon mig, och de blev så grymt goda. Efteråt fika de vi med chailatte och tog en varsin, efter ungefär en halv muffinsen orkade jag inte mer. De var så mäktiga och man fick sockerchock av frostingen.
Vid sex tiden åkte jag iväg för att träna mig tjejer på L-ö, och vi gjorde sällskap på bussen. Nu sitter jag äter lite middag innan det blir till att plugga lite.







Bilder från igår





LördagsMys

Sitter nu hemma hos Olessia, i hennes nya lägenhet. Har ätit asiatiskt; nudlar med wokgrönsaker och kyckling. Det var super gott, Olessia lagar så galet god mat. Eftersom jag själv är en farlig person i köket och bränner ner ungefär hälften så stod jag för vinet. Villa Maria från Nya Zeeland, kan verkligen rekommendera det men,...det finns tyvärr inte på systemet.
Sitter nu och tittat på Uptown girls men ska snart dra vidare in mot stan.

14 Januari 2011

Hej,
nu sitter jag och skriver en religionsuppgift som ska in 23:59 ikväll. Den är jätte jobbig och för någon som inte tycker om ämnen religion lär det ju ta en evighet.
Under dagen har det blivit till att göra ärenden på stan och sen fixat inför kväll. Ska ha en chillkväll hemma hos mig tillsammans med ett gäng kompisar.
Nää, nu blir det till att skriva klart, vi hörs...

(Inte världens bästa bild tyvärr)

12 Januari 2011

Hej allihopa,
idag har det blivit till att plugga en del, eftersom jag inte har någon skola. Har en religions uppgift till på fredag och sen nästa vecka har jag engelska presentation så jag tänkte lika bra att gör allt nu. Blev lite ärenden mot eftermiddagen till bland annat Telenor affären.
Nu sitter jag och myser franför tv med en chailatte och tittar på Law & Order: Criminal intet. Jag älskar crime serier och min absoluta favorit är Criminal Minds.

11 Januari 2011

Nu är första skoldagen avklarad, och jag kan inte direkt påstå att det känns så jobbigt att börja igen.
Idag är det tisdag så det betyder att jag har haft träning. Den var ganska flummig delat med världens jobbigaste styrka, plus att jag redan har världens träningsvärk från i söndags. Om jag ska vara ärlig så känns det ändå okej, jag menar det kunde varit värre om man säger så.
Idag kom mamma hem från Nya Zeeland och hade med sig en del saker, men dock inte så mycket till mig tyvärr.

Hon kom till exemple hem med den här ringen...

Nu sitter jag och väntar på bussen för att...

img_9907 (MMS)

Nu sitter jag och väntar på bussen för att åka till skolan för första gången det här året!!


Kvällens planer är att skriva klart alla k...

img_8137 (MMS)

Kvällens planer är att skriva klart alla kuvert, och dom sagt det är en del.  Ska försöka städa upp litegrann också innan mamma kommer hem. imorgon


Ute kvällen, slutade med utgång

Vid tre tiden i morse ramlade jag in genom dörren efter en kväll ute. Gårdagens planer blev inte riktigt som planerat men kul hade vi. Blev först några glas på Anglais tillsammans med Olessia. Mötte sen upp vänner till Olessia och vi drog till Sogni för lite mer förande. På Magenta blev det VIP-avdelningen med champagne och vin, och en hel del dansande.



(stureplan.se, Magenta)


Kvällens planer


Snart drar jag ner mot stureplan, och Anglais för att träffa Olessia

7 Januari 2011

Dagen börjar dra mot sitt slut och jag sitter i soffan och tittar på Let's Dance medan jag väntar på att tvätten blir klar. Idag har det varit en riktig "Amerikansk hemmafru" dag, då jag har både tvättat och städat. Har blivit lite jobb saker och siste men inte minst plugande. Det har varit en väldigt effektiv dag med andra ord.
Ibland är det skönt med dagar då man spenderar hela dagen i mjukisderss; själv kallar jag dem för "bara vara dagar".

Galapagos 2010

2012


Igår kväll tog jag bussen hem till Yasmine för movie time. Vi hyrde 2012, och köpte lite snacks påvägen.
När det har gått ungefär 15min av filmen, märker jag att jag har sett den tidigare men jag kommer varken ihåg när eller vart. Det jag vet är att jag heller inte har sett hela filmen så det måste varit hemma hos någon eftersom jag somnade till filmen den gången. Det brukar nämligen hända ganska ofta, att jag somnar till filmer när jag är hemma hos folk och ser dem. På bio dock är jag vaken men det är ju en helt annan grej att sitter i bio-stolar jämfört med soffa.
Iallafall, filmen var grymt bra kan jag tala om. Så bra gjord och bra skådespelare. Det som kanske är lite tråkigt med desa filmer, är att man vet hur det kommer att sluta och förutspå var som kommer hända under filmens gång.

NK-rean

Igår när jag var på NK-rean var det väldigt mycket folk för att vara den exlusiva öppningen.
När man hör ordet rea, så tänker man "nice med billiga kläder och shoppa loss". Under min dag igår, kan jag inte direkt påstå att jag tänkte så. Det fanns nästan ingenting, och det man vill ha var inte på rean, så typiskt. Varje år när det varit Realisation på NK har det bara blivit underkläder jag vet inte varför, och i år var det inga undantag kan jag tala om.
BH:Passionata
Trosor:Björn Borg



Filmmys

Nu snart drar jag hem till Yasmine för lite filmmys.

Mjukisdress:Odd Molly
T-shirt:HM

Visar imorgon vad jag köpte men det blev tyvärr inte så mycket.

6 Januari 2011

Nu drar jag iväg på NK-rean, see you later!!

Tröja:HM
Jeans:Vila
Armband:HM & Tiffany
Klocka:Triwa
Päls: En present från mormor

5 Januari 2011

Hallå allihopa,
nu sitter jag och degar i soffan efter att ha kommit hem från en 3-timmars träning. Det snurrades dubblar i mängder och någon dubbel-halv satt bra när man börjar få kläm på allt. Volt-in på matta med bakåt varv efter, och på slutet världens jobbigaste styrka som jag gladeligen överlevde och hann göra allt.
Tidigare idag träffade jag en kompis en snabbis och sen blev det vidare hem för att hinna med lite jobb innan jag trog iväg på träning.
Den här veckan har vi trädgården, så det blev snöskottning imorse och lite snö var det inte heller.

4 Januari 2011

Idag har jag suttit och gjort arbete åt mammas jobb. Sitta och skriva namn och adresser på 600, jaa 600 kuvet. Inte det roligaste kanske, men men det ger cash så varför inte.
På kvällen har det blivit en promenad på Djurgården tillsammans med Yasmine. Så härligt att prata gamla minnen och allt annat som händer.
Blev en del bilder






Mormor 87 år

Igår fyllde min mormor 87 år, så jag var på middag hemma hos henne.


2 Januari 2011

Det har nu gått två dagar på det nya året.
Idag har jag inte gjort så mycket. Mest suttit och letat information till en presentation som jag ska hålla i, när terminen börjar igen. Roligt kan jag inte direkt påstå att det varit men ett måste. Idag har jag velat att det ska vara måndag, har massa ärenden att ringa och det är lite svårt en dag som denna.
Nu på kvällen är jag grymt uttråkad och det går inget bra på tv. Funderar på att ta en promenad tillsammans med min kamera och ta lite bilder, men känner att jag sitter ganska bra här i soffan. Vi får se hur vi gör på den fronten. Var ett tag sedan jag var ute och fotade. Det kanske bli imorgon istället när det är bättre ljus ute.


Nu när julen har varit och nyår är över vill jag bara ha sommar!!

RSS 2.0