30 juni


Idag är det sista dagen i juni. Det är helt sjukt var tiden går fort och snart är det augusti igen, börjar få lite ångest.
Sitter nu och äter lunch framför tv, pasta med tomatsås min specialitet, samtidigt tittar jag på en repris av Färjan. Har aldrig riktigt tittat på programet så varför inte nu. Snart blir det till att packa för att åka till skärgården. Ikväll ska Maria, Madde och jag ska ha myskväll med film och snack, ska bli jätte mysikt.
Har mycket att göra idag idag så nu måste jag dra.

Igår satt jag på balkongen och sola hela dagen riktiget skönt var det. Det var nästan så att man fick värmeslag av de 35 grader som det var igår. Vid fyra tiden blev till att dra sig mot L-ö och träningen. Det var mycket dubblar som snurrades, skruvar bakåt och sen slutade det med att Celina kom och ändrade i friståendet. En grym träning med andra ord.
Möte upp Chantal, Yasmine och Emilie för en snabb fika efteråt på Fiko. Chantal åker till London idag och sen vidare till Italien och i höst flyttar hon till Storbritannien, så det blev till att ta ett avsked av henne. Keep in touch säger jag bara!!!!!

Lovvvvvvve y

Igår

Igår var jag ledig och tog massa fina bilder, här är resultatet




På kvällen tog Maria och jag en tur med Golfbilen vid solnedgången. Det var så grymt fint...




seee y

Några dagar sent

Har precis kommit hem till stan och har inte kunnat uppdatera ute i skärgården tyvärr...Här kommer några bilder från midsommar!!






Lovvvvvvve y

fika


Ikväll träffade jag den underbara personen Olessia för att ta del av varandras liv, det senaste skvallret och självklart för att fika. Jag älskar verkligen den här tjejen hon gör min dag och jag tar varje tillfälle i akt när hon är i sthlm eftersom hon pluggar i Bollnäs. JAG ÄLSKAR DIG, du är den bästa person som finns.


Lovvvvvvve y


dagens outfit

Här kommer en sen dagens outfit

Klänning:Zara
Tröja:Juicy
Armband:H&M, NewYorker & Bijoux by us
Ring:Indiska
Klocka:Triwa
Väska:Gucci
Skor:Bianco

gårdagen sopping resultat




Odd Molly outfiten är grön det syns inte så bra på bilerna tyvärr och sen blev det två basic linne från gina; ett svart och ett vitt :P
bBev också en vit bh från Chantelle och ett par Björn Borg trosor ;)
Nu ska jag dra iväg på träning...

seee y

shopping


I morse var jag på NK-rean. Gick klockan sex för att göra iordning mig och och stod i dörren vid åtta. Blev en sväng förbi gina också ;)Ni får sen lite senare vad jag har köpt...
Nu blir det till att skriva klar alla tackort från studenten :P

seee y

hjälp....

Okej så tidigar idag fanns det inte så mycket att göra...Nu ska jag vika, stoppa i kuvert klistra igen och sätt adresslappar på ungefär 1300 styckna reklam blad!!! JIPPPI!! NOOOTT. Papprena skriker på mig så vi hörs kanske senare när jag är dööd eller nått....

seee y

jobb

Imorse blev det till att gå upp fyra, och nu undrar ni säker, varför i hela friden klockan fyra!!??
Det är nämligen så att jag är bättre på att få saker gjorda på morgonen. Var tvungen att packa klart väskan till fågelbro, stryka en kavaj och städa rummet. Allt det här tog en timme att göra, snacka om att man är effektiv ;)
Väl vid fågelbro blev det en härlig promenad i solen till huset och sen tillbaka. Idag är det halv fult på banan så det är inte så mycket att göra, känner mig faktiskt lite rast lös...men det går väl, kunde varit värre.
Slutar vid fyra idag så det blir väl lite till att softa vid poolen på eftermiddagen med en tidning eller nått.

Lovvvvvvve y


16 juni


Godmorgon!!
Sitter för tillfället i telefon kö till transpotstyrelsen och de kan inte ta emot mig för som nitton f*cking minuter!! Känns som om jag typ dör känns det som. Men sånt är livet. Har inte fått mitt handledar bevis än som jag skickat in för jättelänge och nu är det sommar så behöver det verkligen!!!
Senare idag blir det till att åka till skolan för att prata med en lärare..., skriva tack kort, pack inför skärgården och sen ikväll bär det av mot fågelbro.

Lovvvvvvve y

trött...


För tillfället är jag hur trött som helst. Alarmet ringde vid fem tiden eftersom jag skulle ut till skärgården för att jobba. Har inte flyttat ut än till Fågelbro, så det blir lite pendlanden nu i början. Idag var det inte så mycket folk ute på banan vilket var skönt tills...jag skulle lägga ungefär 5000 reklamblad i kuvär med adresslapp och sen klistra ihop, det var dock mindre kul kan jag tala om. Det blev lättare med tiden när vi började som två pers och det slutade med att vi var fyra så det gick lite fortare.
Har egentligen träning nu men skulle kommit försent och eftersom det är styrka och kondition kommer jag direkt hamna efter, eftersom de skulle hunnit göra så himla mycket innan jag skulle dykt upp. Känner också att jag har tagit rätt beslut eftersom jag somnade på bussen hem...
Ska försöka hitta något ätbart i vår tomma kyl, magen börjar nämligen kurra!!

Lovvvvvvve y

fartfylld dag

Idag har som sagt varit fartfylld med kameran i högsta hugg. Jag är jätte nöjd med kameran och bilderna blir hur bra som helst!!
Var ute på gärdet tillsammans med Annika för äntligen fota med min kamera och vi hade hur kul som helst. Resultatet blev att det första Annika gjorde var att ta min kamera för att fota ;)
Vid fem tiden skulle vi till graven på L-ö för att min pappa fyller år idag men jag kom inte längre än till Ropsten eftersom min mamma och bror är hur sega som helst. Jag skulle nämligen på en förhandsvisning utav en film tillsammans med Olessia; Lögner att älska. Det roligast av allt var att på förhandsvisning visar det sig att jag redan har sett den :P De var nämligen i skolan och visade filmen tidigare under våren.
Från Hornstull blev det sen en härlig promenad mot Slussen och sen vidare till Kungsträdgården för att fika. Det blev hur mysigt som helst och riktigt härligt väder. Känner för tillfället att sommare nu är i luften efter allt regn.
Imorgon blir det åter till att jobba så har verkligen njutit utav dessa dagar.






Nu blir det till att gå och lägga sig...ska upp fem imorgonbitti!! Blääääh :(

Lovvvvvvve y

helgen

Känner att jag inte ligger på topp när det gäller bloggandet under helgen. Det har blivit så mycket annat än att hänga framför datorn. Det blir en liten snabbspolning över helgen helt enkelt.
Fredagen spenderade ute i Nacka på en inflyttningsfest hos en klasskamrat

Igår rensade jag mitt rum från 5 år av minnen men en del finns kvar som man måste ta vara på...

Dagen har jag spenderat på detta underbara ställe; Fågelbro

Sist men abolut inte minst...JAG HAR FÅTT MIN G11!!!!! :D


see y

Grattis


Idag fyller den här underbara personen nitton år!! Grattis :D

9 maj

Idag blir det till att ta det lugnt, mår nämligen inge vidare. Har ont i halsen, är hes och tror jag har feber. Jag får väl skylla mig själv när jag stod på studentflaket igår och frös!!

Igår skulle jag dra iväg på Chantals slutsikva men det slutade med att Yasmine och jag tog ett glas rosévin på L'angelo istället. Riktigt mysigt var det och sitta och bara prata om allt och alla.


Lovvvvvvve y

chantal tar studenten

Idag tog min käre vän Chantal studenten


Nu ska jag dra på slutskiva!! :D

Lovvvvvvve y

bio


Så igår var jag och såg sex and the city 2 flmen!! den var så sjukt bra så det finns inte. Kritikerna måste bli bättre på sitt jobb för jag tyckte att den ägde så himla mycket!! :D :D :D ett måste när man gårpå bio tycer jag är cola och popcorn som bilden :P

Lovvvvvvve y


Sex And The City 2


Nu ska vi två gå på SATC 2 men först en härlig promenad!!

see y

dagens outfit


Tröja:H&M
Linne:Gina
Leggings:H&M
Halsaband:Thomas Sabo
Armband:Bijoux by me och Cheerleading
Klocka:Triwa

helgen

Helgen har varit otroligt lång men också riktigt rolig. Jag har spenderat sammanlagt 16h i en gympahall med olika saker;varit domare två gånger, varit musik ansvarig och sen har mina egna tjejer tävlat. De tog guld i matta och silver i hopp och fristående. Jag är så otroligt stolta över dem. Under lördags eftermiddag var jag i Sticklinge, Lidingö med ett gäng kompisar och sola det var jätte varmt. Drog sen in till stan vi sex tiden för att hämta ut SATC2 biljetter till i kvällen och sen var jag tvungen att handla middag. Igår kväll var vi ett stor gäng hemma hos Jakob för att grilla och mysigt blev det. Blev några partin kub som jag inte har spelat på flera år och sen lite chill snack vid brasan. Vi som skulle till stan var tvungen att åka tidigare för att hinna med den sista tuben inte så roligt tyvärr. Nu är det måndag och jag skulle ha gjort massor, dock mindre kul. Skulle ha skrivit tackkort, söka jobb till hösten, och rensa rummet från alla dess prylar. Orken var dock inte på topp, och allt kändes bara jätte segt...Har inte gjort någonting som står på listan, det blev en rejäl tupplur istället för att återhämta mig från helgen.


Lovvvvvvve y

bilder





Lovvvvvvve y

studenten


Igår fanns det ingen möjlighet för mig att uppdatera. Man tar ju bara studenten en gång så då måste man ta vara på dagen och fira den med nära och kära.
Vaknade upp imorse av att solen sken och det var otroligt varmt...kan det bli bättre när man tar studenten eller??? Dagen igår var helt underbar. Började dagen med att åka hem till Kim där också Kajsa var för att göra iordning oss, sen bar det av mot champagne frukost på varvsängen. Innan utspringet blev det fotografering, lunch och mingel med lärarna. Klockan två var utspringet och skor av säger jag bara. Att springa i en snäv sväng och högklackat var inte rekonemderat. Flaket var grymt kul och blöta blev vi kan jag tala om. Blev ett dopp i sergelfontänen också så sjukt kul och klart värt det fast man inte får!! :P när jag kom hem var jag dyngblöt men kom lagom innanför dörren för att hinna göra iordning mig inför mottagningen. Det var mycket gäster som kom och jag fick endast i mig en tårtbit tror jag, hann inte med så mycket mer mat eftersom det blev en hel del minglande. På kvällen drog Yasmine, Colette och jag på "Höglands amazing slutskiva" på metro. Jag hade så otroligt ont från knän och ner till tårna och jag var riktigt trött så efter ungerfär 1-1½ timme drog vi. Gjorde såklar sällskap tillsammans Yasmine till östermalmstorg och det blev en händelserik resa med tåg som inte dök upp och vår förtvivlan över hur vi då skulle ta oss hem. Det slutade som tur var bra, och tjugo över ett ramlade jag in innanför dörren. Var då hur trött som helst så somnade direkt när jag satte huvudet på kudden.
Min student blev grym, tack allihopa som har förgyllat min dag till den bästa!!!
Lägger upp lite fler bilder från igår senare!!

Lovvvvvvve y

1 juni

Jag försov mig imorse så jag kommer komma senare till brännbollen. sitter nu istället och tittar på "Vakna med the voice". det är sjukt roligt, kjell visar serien för skilsmässor från Butricks.
Nu måste jag göra iordning mig så jag inte kommer FÖÖÖÖR sent.

Film från helgens tävling


Lovvvvvvve y

RSS 2.0