Senaste inköpen


Topp-Bikbok


Detalj


Jeans-HM


Långklänning-HM


Mönster


Linne-Zara


Detalj på ryggen


Iphone skal-Belkin


Nagelack

Glad Påsk

Vaknade för någon timme sedan och snart blir det till att ta tag i plugg en dag som denna tyvärr, innan det bär av mot Kungsholmen för att jobba. Samhällsekonomi och religion, som bokstavligen är de tråkigast ämnena i världen. Men men vad ska man göra det är bara att "suck it up" som man brukar säga.
Satt inne hela dagen igår och jobba och snart är jag klar med mitt uppdrag så det ska bli skönt.
I onsdag blev det först till att äta en härlig lunch samt att sola lite i Humlegården tillsammans med Yasmine. Hur härligt som helst var det. På eftermiddagen blev det till att shoppa och jag var helt slut när jag kom hem. Kom på mitt i allt att det var löning, det var därför det var så mycket folk på stan. :(




Halva veckan har gått

Hej allihop,
har precis kommit hem från en löprunda och sitter nu och äter middag; lammstek med potatisgratäng och grönsaker, mums.

I måndags drog jag till skolan helt i onödan, men det var kul att träffa alla efter att de varit i Spanien förra veckan, så helt fel var det faktiskt inte. Åkte sen hem för att äta lunch och gissa vad som låg i posten...Kallelse till KI av uppsatsskrivning till tandläkarprogrammet :D Blev såååå glad!!! På eftermiddagen blev det en härlig promenad tillsammans med Yasmine i ca 15 graders värme på Djurgården som avslutades på Strandbryggan Sea Club, riktig mysigt.
Åkte ut till L-ö på kvällen för att träna tjejerna, och det ser verkligen bra ut inför tävlingen på lördag.






Igår blev det lektion och sen hem för att plugga innan jag åkte iväg på träningen. Blev rehab-övningar och styrka och sen på slutet blev det till att testa det nya tumbling golvet vilket jag älskar!! :)

I morse blev det sovmorgen och sen drog jag till skolan för att prata med en lärare. Åkte sen hem för en snabb lunch, och då kom Yasmine förbi innan vi drog ut på stan föra att shoppa. Köpte ett linne från Zara, som kommer användas flitigt i sommar. Håll utskik i bloggen...


Dagens outfit
 


Skjorta-Gina
Linne-HM
Jeans-zara
Skinnjacka-Zara
Halsduk-Ingen aning
Converse
Väska-Marc By Marc Jacob
Klocka-Triwa
Armband-Tiffany

Helg-läger

Hallå, sitter nu i en stuga i Falun med fyra andra tjejer med grymma personligheter som får en att skratta så man får ont i magen.
Har idag tränat allt från tzuka, sträckt salto till dubbel salto; som var första gången i mitt liv. Jag kan tala om att det var grymt roligt och vill defenitivt köra det flera gånger :)
På lunchen stukade jag foten och spenderade eftermiddagen på trampolinen och körde allt från skruvar till dubbel sträckt. Nu kanske du inte riktigt vet vad allt betyder jag kan helt enkelt förklara att det är grymt svåra volter och snurrigt blev det kan jag tala om.
Sitter nu och och äter en smors (kex, marsmallows, choklad) grymt gott. Resten av kvällen vet jag inte vad som händer, elr hur planerna ser ut så vi får helt enkelt se.






Helgen

Uppe med tuppen som vanligt på lördagar. Ska snart drar jag iväg till L-ö, för att först träna mina tjejer och sen senare på eftermiddagen har de mini-läger tills imorgon. Det ska bli jätte roligt!! :D Massa träning med roliga volter, mys, och annat roligt står på planeringen.









RSS 2.0