åre

 

Idag åker jag och chanti till Åre, det ska bli så himla kul!!! Mycket skidor, afterski och allt annat som byn erbjuder. :P Det kommer tyvärr inte bli så mycket uppdatering för min brosa har det mobila nätvärket tyvärr. Kommer förmodligen att sitta någonstans på ett internet kafé, man kan ju inte vara utan dator nu för tiden. ;)
Hoppas ni får ett skönt sportlov och tar vara på den lediga tiden.


looooove y

 


uppdatering från igår kväll

Okej, nu ska ni få lite uppdatering från igår kväll!!!
Till och börja med det var as kul älskar er tjejer!!! Så igår var vi på Collage och det var så himla nice. Lite folk i början men sen bara öste det in folk. Iaf hamnade efter ett tag inne på VIP-delen och träffade massa sköna människor. Lite kungsholmen folk som Chanti (Chantal) kände. Det var champagnes flaska hit champagne flaska dit och underbart var det. Lite senare drog vi till nedervåningen där det typ var VIP+. Träffade lite nya människor och vipps så var klockan 3 och de stängde. Eftersom jag jobbar på lördagar så var det hemfärd för min del. Jag och Yasmine gjorde sällskap en bra bit hem för hon skulle också hem men innan det följde vi Chanti till tunnelbanan. Resten av hänget drog till white room. Ramlade in genom dörren vid tjugo i fyra tiden.

looooove y

 


heemmmmma

Nu är jag hemnma efter en underbar kväll på collage. Jag started kvällen med att Yasmine kom hit för förkrök och sen mötte vi upp chantal vid Stureplan. Planen för min kväll var att jag skulle dar vid tvp två tiden men icke sa nicke vi hamnade i VIP+ vid typ klockan ett och satt där tills de stängde...vid tre med andra ord. De flesta skulle dra vidare till white room, men jag orkade inte eftersom jag ska upp och jobba imorgonbitt och sen är det full fart på dagen med masssa ärenden innan jag och chanti drar till Åre på söndag. Nu är jag nyss hemkommen men jag orkar inte lägga upp bilder ikväll eftersom jag ska upp tidigt så lägger upp imorgon när jag får tid!!!

seee y

stress

Idag har det varit en otroligt stressig dag!! Jag är helt slut men dagen är inte slut än. Idag börja jag skolan kl 8:10 och slutade kl 16 inte en favorit med andra ord. Första inlämningen av projektet ska va inne idag och det har jag så klart och redan inskickat så ducktig är jag :D Idag eftersom skolan var det att stress till sko & nyckel servicen för att kopiera mina nycklar till lägenhet och sen stressa iväg för att möta upp hyresgästen för kontrakt. Jag kom på att inte lyset funkade i lägenheten och jag trodde att det hade gått en propp men...jag hade inget elavtal så då va man ju tvungen att fixa det också, skaffa aldrig lägenhet det är så himla mycket jobb. Har precis ätit klart och eftersom det är fredag var det sushi på klart!!
Om 45min kommer Yasmine och Chantal hit för förkrök och jag har inte ens hoppat in i duschen!!! :O

  
sommaren 2009; Yasmine & Chantal

seee y

uppps

Uppsss, råkade lägga upp två likadan inlägg igår men jag var så jäkla trött så märkte det inte förens nu!!! :P Men då får ni helt enkelt läsa samma inlägg två gånger ;)

sooo long

jiipppiii

Jiippiii, imorgon hyra jag änligen ut lägenhet!!! Jag är så glad skulle egentligen göra det från årsskiftet men har haft så himla mycket så har inte hunnit tills nu. Men jag längtar stört mycket då är ett problem över :D Det var dagens roliga nyhet dagens tråkiga är att jag nu har fått mer ont i ryggen efter att ha haft fristående träning...inte bra inte bra!! Jag blir så himla sur kan den inte bara sluta göra ont så jag kan göra alla min saker som måste göras men framförallt att det inte gör ont när jag tränar!!!

seee y

jiipppiii

Jiippiii, imorgon hyra jag änligen ut lägenhet!!! Jag är så glad skulle egentligen göra det från årsskiftet men har haft så himla mycket så har inte hunnit tills nu. Men jag längtar stört mycket då är ett problem över :D Det var dagens roliga nyhet dagens tråkiga är att jag nu har fått mer ont i ryggen efter att ha haft fristående träning...inte bra inte bra!! Jag blir så himla sur kan den inte bara sluta göra ont så jag kan göra alla min saker som måste göras men framförallt att det inte gör ont när jag tränar!!!

seee y

låt den rätte komma in


Måste läsas ut tills imorron och jag har 248 sidor kvar. Härlig natt jag kmr att få!!

seee y

tjoohooo

Jaha, nu sitter jag här och äter majskyckling med stekta grönsaker till middag. Kom hem för ett tag sedan efter att ha haft fristående träning på L-ö. Framåt går det och har ungefär 1 minut kvar att lära hos innan it's completed. Nu har jag så jäkla ont i rygg så det finns inte. När vi tränade kändes det som jag inte andades när jag körde så jag inte skulle känna smärtan :( Men efteråt ska vi inte prata om...det känndes desto mer.
Idag har jag gjort otroligt tråkiga saker. Har lagt ut lägenheten  för uthyrning, så med andra ord gått in på olika uthyrnings sajter och sen har jag kollat på hemförsäkringar och vad de kostar. Det har verkligen blivit mogna saker idag och sen har jag ring bosön också så nu är det fixat.
Jag känner att det är många bollar i luften för tillfället men snart är det tack och lov LLOOOVVVV!!! LÄNGTAR STÖRT MYCKET :D
Nää, nu måste jag läsa ut min svenska bok låt den rätte komma in som jag ska ha läst klart tills imorgon och jag har en del sidor kvar. Har kolla på filmen två gånger men de är tyvärr inte så lika i handlingen så det funkade inte riktigt som jag hoppats på.

seee y

dagens outfit

Idag blir det till att ha myskläder på sig

tröja:skoltröja från USA
byxor: Abercrombie and fitch
stumpor:H&M

seee y

rubrik??

Okej, så igår skev jag inget inlägg men det är för jag vet inte riktigt vad jag skulle skriva om: hur mycket jag hatar SL elr att jag hade en lektion som var onödig att gå på och att jag åkte till danderyds för mitt projekt arbete och att jag sen åkte till L-ö för att träna min kids. Det är så himla alldagligt så det finns inte och för tillfället har jag varit väldigt uttråkad. Det som jag däremot måste göra men inte är så roligt det är att lägenheten måste hyras ut och sen måste jag lämna in datorn en treje gång eftersom den fortfarande inte funkar. Jag måste också ringa bosön för projektet så att jag kan få min enkäter inför första inlämningen som är på fredag. Alltså jag har lite och göra men det är så otroligt tråkiga saker. Jag har en svenska bok som ska läsas ut också så det står på min lisa att göra klart också.
Idag följer jag SLs råd att stanna hemma det är inte värt att åka 1,5h för att komma till skolan när man bara har musik och sen idrott som jag inte äns kan var med på pga min rygg.

soo long

smärta

Okej, så idag på träningen började jag på tumbling och det gick ganska så bra mycket förövningar och så men sen började vi köra. Det blev lite svankade saltosar men avslutade med en jätte snygg sträckt salto. :D
Under frukt pause körde vi det nya friståendet en gång men tog också så klart pause.
På trampett körde vi dubblar och började med såklart förövning. vi skulle köra stäckt volt upp till stående på ett mattberg som var 2m högt. Väl min tur springer jag med världens fart och kliver i trampetten uppe i luften så tog jag tag med händerna i mattberg så att jag skulle vara säker så att jag kom upp. Otrevligt som det blev hamnade jag precis på kanten och landade sedan med ryggen på trampett, det var inte speciellt skönt det är en sak som är säkert. :'( Tur som jag hade så fick jag smällen precis brevid ryggraden men jag kommer definitivt få ett stort blåmärke och inte kunna gå normalt på flera dagar :( Det var verkligen dagens händelse



seee y

sl

Asså, för tillfället hatar jag Sl. Det är helt sjukt hur de förtillfället tillåter att det tar 1h 15min att ta sig ut till Lidingö när det normalt sätt tar bara 33min!! Det är en skam att det hat blivit så himle dåligt. Okej, jag fattar att det beror på snön men de borde veta bättre, eftersom det alltid är snö vid den här tiden på året. Igår när jag åkte klockan tjugo över åtta på morgonen så tog det den tiden det normalt ska men på en söndag eftermiddag tar det f*cking as lång tid. Vad är grejen lixom!!!

seee y

melodifestivalen

MoP och...

Darin gick till final!!


sooo long

usssh

Usssh, vilket väder. Idag på stan har jag verkligen undvikigt att gå utomhus när det gäller att gå på stan.
Mötte upp Chanti vid balettakademin och sen gick vi till addnature där skidjackan fanns. De skulle precis stäng men vi hann vara inne en snabbis sen när vi kom ut blev jag så himla suger på donken mat och lunch hade man ju inte ätit så vi drog till norrmalmstorg. Gissa inte om de bygger om där så när vi ska gå av bussen och den fortsatte mot nästa hållplats sen var vi tvugna att gå tillbaka!! det var jätte kallt och sur var jag. Väl inne på donken för att beställ så var jag tvungen att vänta på min hamburgare, men väl i munnen blev allt mycket bättre :)

Påväg hem från stan gick vi åter förbi norrmalmstorg och vad är detta...?

-det hängde kläder i trädet!!! :O

seee y

lördag

Har spenderat förmiddagen i den här hallen...

(bilden är tagen från http://schlaijna.blogg.se)
Det var det nya friståendet som skulle övas in med alla rörelser. har nu ont i hela kroppen det är en sak som är säkert. Jag vet inte ens hur många gånger vi övade och övade och sen körde till musik det var crazy, med andra ord!! Nu blir det nog till att ta en tupplur och sen möta upp chanti på stan. hon vill ha råd när det gäller skidjacka och då är ju jag expert number one :D

seee y

underbart

Vi började dagen med fysik!!

och det var så otroligt tråkigt!!

åkte sen hem till Gabbi och fotade...

sen slutade dagen med träning...         (bilden är tagen vår 2008)



seee y


bilder


Tog de här bilderna på väg hem från träningen.

bye bye
Lojz

alldagligt


Sitter och pluggar som bara den, har en engelska text på 17 sidor som ska läsas klart tills imorron och sen ska jag skriva klart ett CV + cover letter i engelska ska in 23:59 ikväll!! Bajs engelska varför så mycket för tillfället, kunde vi inte haft cover letter till nästa vecka istället :@ Nää nu måste jag äta innan jag drar iväg på träning :P

dagens outfit


Tunika:Brorsans militärskorta
Skärp:Mammas
Legginigs:Zara

Nu ska jag dra iväg till skolan för att ha en lektion; religion.

seee y

ännu en dag är snart förbi



Sitter i soffan och pluggar lite smått och samtidigt dricker chai latte och äter mackor...mellanmål?? Säger man mellanmål ni för tiden elr säger man snack elr kanske fika för det går alltid hem, iaf. Sitter och skriver svenska uppsats och det suger. :@
Har idag haft musik och så gjorde jag absolut ingenting elr joo, gick och kopierde noter det var allt, satt annars och hängde i bildsalen där det var betydligt roligare. Slutade med gympa och idag dansade vi break dance, ass roligt var det :D men det som är ännu roligare är att efter sportlovet har jag inte idrott längre :P det ska bli skönt. Snart drar jag iväg till gympahallen och har träning, vilket ska bli kul. Undra vad vi ska göra idag...??

seee y

haiti



seee y

alla <3 dag


Idag är det alla <3s dag men jag känner att det är precis som alla andra dagar. Har verkligen inte gjort något speciellt inte ens ätit hjärtformat godis. Spenderade dagen med först lite tv tittande men sen var det plugg som gällde och avslutade dagen med träning på L-ö som vanligt.

seee y

help



Har kommit hem efter en intensiv fristående träning. Är hur trött som helst. Slänga armar hit och dit och steg steg och sen tappar man bort sig. Hela kroppen gör ont och det känns skönt att äntligen andas. Har ont i båda knän, foten på två ställen och sen har jag fått en brännskad på handleden snacka om smärta.
Kvällens planer blir bara att ta det lugnt och kolla på SATC (Sex And The City) och tjocka med lite godis antar jag, kommer typ somna kl tio om inte tidigre.

seee y

bild

Kim på Collage (bilden är inte jätte bra)


seee y


godmorgon

Godmorgon, helgen invigdes igår genom att först gå till nype och slutade sen vid Collage. Jag och Kim gick ensama till collage och hade jätte kul och mycket dance mm blev det. Kom hem någon gång vid halv två så som sagt "det blev en tidig kväll". 
Det blev tyvärr inga bra bilder, har bara en som funkar att lägga upp men gör det i eftermiddag när jag kommer hem. Det är ju lördag vilket innebär jobba två timmar och sen är jag tillsammans med sju andra utvalda att lära oss det nya friståendet innan alla andra och sen lära ut :D
Ses i eftermiddag

sooo long

utgång

Ikväll är det Nype, Stureplan som gäller...men det kommer bli en lugn kväll. Blir lite förkrök hemma hos mig och sen blir det någon drink elr två och tidig kväll. Ska ju jobba imorron två timmar plus att jag har fristående träning fyra timmar så det blir en tuff dag.
källens outfit

Netz och Albin

Jonas, David och Albin

Kim


Ses i vimlet, seee y

i think i'm in heaven

Fredag, kan det bli bättre eller vad!!?? Började dagen med musik, satt och bara lyssnade på massa Beatles låter ganska så chillit med andra ord. Har precis haft projekt handledar snack och gick hur bra som helst :D Snart fysik och sen lunch, hål och sen fysik labb kommer förmodligen uppdatera bloggen under håltimmer vad ska jag annars göra lixom ;)

alla är fett roade!! NOT

seee y

dagens outfit


Tröja:Santa Cruze, Galapagos
Linne:Gina
Jeans:Topshop
Armband:New York, H&M, Tiffany, H&M

dagens outfit


Tröja:H&M
Pälsväst:Vila
Jeans:Zara
Armband:H&M, Tiffany, NewYorker

bosön


Idag mår jag super så snart ska jag dra iväg till bosön inför mitt projekt arbete. Det ska bli kul men jag är så himla nervös på något sätt. Men jag överlever som mamma brukar säga "de kommer ju inte äta upp dig" hahah!! Skola blir det också idag och sen kväll ska jag åka till träningen men inte träna :P
Nu måste jag skynda mig vore inte så roligt om jag kom försent lixom!!

sooo long

jippi

yeees, för tillfället så mår jag mycket bättre än i morse så det blir iallafall bosön och sen förhoppningsvis skola imorron. man missar så himla mycket när man är borta, tur att jag inte misade något idag. skulle ha skrivit en rysare till svenskan men den har jag inte ens börjat med. jag hatar fri skrivning det är lättare när man har formler som står i böckerna och man bara stoppa in siffror i dem. att skriva rysare är jag dock inte heller bra på, jag föredrar deckare spänning är min grej.
sitter och kollar på Vinterspelen i åre 2010 jätte roligt är det och kul och se de olia grenarna.
nää, nu ska jag ta och skriva ut mina projekts enkäter som jag ska ta med mig till bosön imorron.






sooo long

asus

Äntligen är min ASUS hemma!!! :D :D :D


seee y

sjuk!!


Jaha Honey Freshen hjälpte inte så mycket som jag hoppats på :(  Så nu sitter jag här sjukare än igår tyvärr, och jag som aldrig är sjuk annars...typiskt också!!

sjuk??

Har kommit hem från skolan efter att ha haft en lektion; engelska. Sitter nu och knaprar i mig Honey Fresh så att jag blir frisk i halsen. jag har tur som bara har hosta och inge förkylning eller feber men det kanske inte är så kul att gå runt och hosta och folk tittar på en. :( Men jag hoppas jag blir bättre tills ikväll då jag ska i träna mina tjejer.



tingeling


grattis


GRATTIS BROR SOM FYLLER 22 ÅR IDAG!!


Vikingacupen



Kom hem för ett tag sedan efter att ha tävlat på Vikingacupen idag på eftermiddag/kväll. Det gick jätte bra för att tävla på svårare varv än vad vi brukar göra. Vi tog silver i fristående; 8,15 och sen i matta; 8,30 och i hopp 8,40. Konkuransen var hård men lagandan var på topp och alla KÖTTADE på varven.

seee y

brottom!!

Nu är klockan nästan åtta och jag har sjukt brottom!! Ska hinna städa klart rummet, packa och göra mig iordning innan jag åker tjugo över nio. Tror ni jag hinner?? Jag tror det iallafall. Är så himla bra på att göra allting i sista minuten men då vet man också att det blir gjort :P Det är jag de.
Idag ska jag pendera ca 10,5 timmar i två olika gympahalla. Först ska jag träna mina gymnaster och sen ska jag vara funktionär på en tävling och tillslut tävla själv. Ska bli sjukt roligt...Längtar :D men nu måste jag fortsätta annars blir jag aldrig färdig!!


från i höstas när vi tävlade på RC2 i Umeå

fredag


dagens middag; SUSHI!!!! :D

underbart

Idag på förmiddagen har jag tagit en promenad tillsammans med Kim på kungsholmen. Hur härligt som helst och vädret var underbart. Längtar verkligen till våren när det är sol ute. Efter promenaden gick vi hem till henne och så åt jag frukost och hon lunch.



seee y





gäsp

trött efter en intensiv träning


Nu har jag kommit hem från träningen eller egentligen för ungefär en timme sedan men blogg.se var f*ckad så har inte kunnat logga in.
Idag på träningen slogs elva personer om nio platser och guess whatttt...i made it :P YEESSS så nu är jag med i friståendelaget på tävlingen som är på lördag. Längtar stört mycket ska bli kul att tävla på hemmaplan det är inte varje dag liksom.
Nu ska jag snart gå och lägga mig, är hur trött som helst vad hände med all enegi som jag brukar ha???

seee y

dagens outfit



Tröja:H&M
Linne:H&M
Jeans:Zara
Skor:Timberland

:D:D:D

Skolveckan är över!! :D Har inga lektioner imorron och idag skutade vi vid lunch kan livet vara bättre eller vad!!?? Idag kommer min asus hem från reparation. Jag hoppas att den funkar...förr gången den kom hem gjorde den inte det så då fick jag skicka in den igen...så hoppas hoppas vill verkligen ha den tillbaka.
Sitter nu och kollar på Ellen Degeneres Show och försöker plugga fysik och spec. idrott samtidigt. Har en labbrapport i mekanik som ska in och sen sen har jag presentation nästa vecka på två olika sorters träningsplaneringar i en 5-veckors period.



tingeling


onsdag

Idag har det varit en riktigt skön dag!!!
Började tjugo i ett med svenska sen hål och slutade vid fyra med religion.
Det är dock en sak so gjort dagen lite sämre och det är snöstormen. Visst det kan få snöa men inte på dagarna hatar att allt smink blir förstört och man ser f*ckad ut i ansiktet!! Men men helst av allt för tillfället vill jag ha sommar men vår går också bra efter den här kalla vintern.



från i sommras när jag och ett gäng drog iväg till rhodos

dagens outfit



Tunika: odd molly
Linne: gina
Leggings: spanien
Armband: h&M och tiffany

ny vecka, nya äventyr

God morgon världen,
Idag är det en ny vecka med nya äventyr!! har bara 3,5 skoldagar den här veckan, vilket är nice men sen finns det saker som inte alls är lika roligt.
Sitter med en kopp chailatte och tittar på vakna med the voice men jag känner att jag inte alls är så insatt som vanligt eftersom datorn är lite roligare för tillfället ;) nää nu blir det till att ta en dusch och göra sig iordning sig inför en skoldag med en lektion thank god!!!

seee y

RSS 2.0