trött

Är hemkommen efter en gympa träning på 3 timmar och nu blir det till att skriva klart en sak till projekt arbetet som ska vara klart tills imorron, suck men men det måste göras.


Följ länken så finns det en lite film från dagens träningen

http://www.youtube.com/watch?v=UZ7L_bg62xg#watch-main-area


seee y


söndag

Igår var jag hemma och pluggade!! jaaa, jag vet en lördag kväll men det var alldeles nödvändigt med alla projekt och inlämningar som man har.
Nu sitter jag i soffan för lite mer plugg efter att ha haft balett (en gympa grej inget seriöst). Mm ca 50min drar jag iväg på vanlig gympa träning men men åter till böckerna med brinnande ögon!!



seee y


bilder

här kommer lite bilder från igår kväll; först blev det fika på Alberts och sen gick vi till min lägenhet för att se på film






god morgon

God morgon, sitter nu i soffan och tittar på biggest loser as roligt :P
Ska snart iväg till L-ö för att träna mina mina små gymnaster...elr små är de väl kanske inte direkt eftersom några är längre än mig men yngre är de iaf!!
Laddar upp bilder från igår när jag kmr har inte riktigt tid nu ska åka om 20min och sitter för tillfället i soffan med pjamas, så måste lägga på ett kol men det är ju det jag är bäst på ;)

seee y

ikväll!!

kvällens planer är

 tillsammans med den här filuren

hoppas ni oxå får en rolig fredags kväll

seee y

fredaaaggg!!

Äntligen helg!!! Fredagar är min längsta dag börjar kl 8 med musik och slutar kl 16 med fysik labb men det var inte hela världen överlevde dagen och sen har jag inte så många jobbiga lektioner vilket är skönt!! 
Nu har jag iaf kommit hem och kollar på tv.

bilder från fysik lektionen






pussss


har kul på håltimmen

jag och gabbi sitter och fuckar oss i datasalen med webcamen på min dator






ikväll är det träning som gäller få se om jag hinner när jag kmr hem!! ;)

PUUUSSSS

!!!

helllooo bloggen!!
har haft ett uppehåll i ungefär ett halv år, men nu ska jag bli mkt bättre på att blogga och uppdatera den mer.
idag började kl 9 ist för kl 12 vilket sög. det var film visning i aulan det var inte direkt obliga, men det var en förhandsvisninga av en film så jag tänkte what a hell, why not lixom. hade sen mentor, svenska och religion och slutade fyra. det var en lång dag om man jämför med mitt vanliga schema ;)
åkte efter skolan direkt till min lägenhet för att måla, städa och fotta det sista inför att den ska läggas ut på nätet, längtar stört mkt till det.
sitter nu framför tv och kollar på "The real housewives of new jersey", as roligt att sitta och titta på deras konflikter mellan varandra, det är ju nästan som ett skämt.

bilder på min lägenhet












tingeling


RSS 2.0