Kvällens planer


Top:HM
Kavaj:HM
Jeans:Zara
Klocka:Jet set
Armband:Miss Dee & Guldfynd
Ring:Indiska
Halsband:Tomas Sabo



Nu drar jag till Centralen för att möta upp Maria från Västerås. Hon och hennes kompisar ska ta Stockhlm med storn inatt men jag kan tyvärr inte följa. Det blir bara till att föra för att sen gå upp tidigt imorgonbitti.


24 Februari 2011

Har precis kommit in från en härlig promenad tillsammans med Yasmine. Ikväll blev det bara en kortis, ner mot Stureplan bland annat.


Vaknade vid lunch och sen dess har dagen spenderas framför diverse böcker!! Har religions prov imorgon inom abrehamitiska religionenerna; Judendom, Kristendom och Islam. Jag har pluggat hur mycket som helst men det känns inte som jag kan någonting och huvudet är tomt, så det känns ju bra. Wish me luck, för det lär jag behöva!!

Mår primaballerina :)

I lördag var det riktigt kul, hade lite folk hemma som slutade inne på småtimmarna.
Söndagen spenderades i soffan tillsamns med mins skolböcker för att ta tag i pluggandet inför den här veckan. Drog iväg till L-ö för att träna på kvällen. Blev först lite styrka och sen skruvar på trampett samt dubblar på trampolin. Jag är sjukt stol över mig själv som tränade, var inte riktigt planrerat om man säger så.
Idag drog jag till skolan för samhälle och sen spenderade jag resten utav dagen i biblioteket. Har prov imorgon i samhällsekonomi, och på fredag har jag religions prov också. Jag typ dör nu!! Någon som vill byta med mig?? Drog till L-ö tidigare än vanligt för att vara vikarie för gruppen innan innan jag började träna mina egna tjejer. Dagens tema var framåt, som sen av slutades med dubbel styrka. Är riktigt stolt över tjejerna!!!


Bild från i lördags

Partyy



Efter mycket plugger blir det äntligen party...se upp i dimman!!!

Plugga plugga plugga

Nu har jag precis kommit hem till skolan. Sitter i soffan och degar, ska snart dra ut på stan för lite ärenden som måste göras och sen kommer jag spendera resten utav dagen/kvällen med att plugga tyvärr. Jag vill verkligen inte, cp religion asså. Har prov om en vecka, så det kommer bli rå plugg en vecka framåt nu :( Har samhälls prov på tisadag som inte heller är det roligtaste...GE MIG NATUR ÄMNEN ISTÄLLET!!!!


17 Februari 2011

Hej allihopa!!
Det har varit lite dött på bloggen de senaste dagarna och det beror på att det inte funnits något att skriva om. Har blivit en hel del plugg tyvärr.
Har precis kommit hem från en promenad på Gärdet tillsammans med Yasmine och sitter nu med en kopp chai latte i handen. Det var riktigt kallt ute men ändå väldigt uppfriskande.
Dagen har inte alls blivit till den bästa när mina planer idag gick i kras. Blev lite skola på eftermiddag men annars har jag suttit och gjort absolut ingenting vettigt. Är faktiskt lite sur på mig själv, om jag ska vara helt ärlig. :(
Imorgon är det en ny dag, och då blir det helt enkelt nya tag!!


14 Februari 2011

Idag är det alla hjärtans dag!!
Det har varit helt underbart väder idag. Kanske lite kallt men det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder som man brukar säga. Satt på förmiddagen och planerade kvällens träning åt tjejerna och det resulterade i en grymt bra träning. Sitter just nu och är lite smått stolt över dem och jag hoppas det flyter på så här restan av terminen.
Idag har det blivit till att spendera eftermiddagen tillsammans med Yasmine, då planen var promend på djurgården och sen Alla hjärtans dag fika. Blev en massa fina bilder....


















Sol

Hej bloggen,
hela helgen har det varit underbart väder med sol hela tiden, då vet man att våren snart är påväg.
För mig har det tyvärr inte blivit till att spendera tiden i solen så mycket. Fredag och lördag, sen eftermiddag/kväll har jag jobbat och sen igår så tränade jag mina tjejer på L-ö. Nu sitter jag och försöker att få lite plugg gjort samtidigt som jag tittar på olika utbildningar inför hösten. Får se vad det blir, det kanske inte blir något alls och det kanske blir så att jag tar min pick och pack och flyttar till kanske ett annat land. 





11 Februari 2011


Tröja-Monki
Jeans-Ginatricot
Klocka-Triwa


Nu ska jag försöka att ta mig till skolan i den här snöstormen. Vet inte riktigt hur det ska gå till för att bussar i hela Stockholm är inställda så..., Wish me luck!!!

9 Februari 2011

Hej allihop,
Har varit vaken ett tag nu, efter en lång sovmorgon. Vaknade med en rejäl träningsvärk i kroppen från styrkan som vi igår hade på träningen. Kanske inte det roligaste men då vet man att man har tagit i iallafall.
Försöker plugga religion men hittills har jag kommit ungefär två sidor. Tycker inte ämnen religion är det roligaste som finns, men det går sakta men säkert framåt.
Igår efter skolan blev det omgång två av garderobs rensning och Yasmine kom förbi och hjälpte mig. Det blev hela fem påsar/kassar med kläder och skor som kommer ges bort samt kastas, så nu får det plats med nya kläder :)



Grattis bror!!

Idag fyller min bror Erik 23 år, GRATTIS!!




6-7 Februari 2011

Hann inte skriva något igår tyvärr.
Igår blev det en lång sovmorgon, och sen blev det till att plugga lite. På eftermiddagen hade jag träning på L-ö och det var tema Tzuka , och grymt bra träning blev det. När jag kom hem hade vi födelsedagsmiddag för min bror som fyller 23 idag!! och sen OFC blev det Solsidan mitt i allt. Kvällen blev lång och var i princip död när gästerna hde gått så det blev bums i säng för min del.
Idag var planen att rens mina tre gaderober på kläder och hittills har jag kommit till 1 1/2, så har en del imorgon också. Annars idag har jag suttit och pratat med de verse it-tekniker för Microsoft Office,  och efter ungefär åtta samtal dit, sju nerladdningar och en IT-människa som har försökt step-by-step med installeringen funkar äntligen Microsoft Office på min dator, efter att den har varit inne på service. Har suttit och gjort en planering till mina tjejers träning också, och den var mycket uppskattade av kollegorna. Vi har en planering sedan tidigare, som vi ska följa till punk och pricka men det går helt enkelt inte. Tjejerna var riktigt fokuserade idag och dagens träning slutade med mycket pling i klockan (en klocka som man ringer i om man kör något mytt tre gånger), och halvskruvar samt sträckar, så det var riktigt kul.
Nu ska jag gå och lägga mig snart är jätte trött och slut i hela kroppen.

Godnatt

5 Februari 2011

Hej,
idag var jag uppe med tuppen för att vara ute på L-ö vid tio. Idag var det en väldigt effektiv träning, och fick gjort massor. På eftermiddagen har jag vandrar runt på stan för att köpa bl.a födelsedags present till min bror som fyller år på måndag. Blev ett par nya Uggs också, de gamla var så utslitna och ligger nu i soporna.
Kvällen planer är myskväll, och den kommer spenderas hemma hos Yasmine.



Iphone

I paketet från Sofia som var hemma i Kanada låg det ett Iphone skal...Grymt snyggt!!!




Thanks girl!!! :D

Bruises-Chairlift




Älskar den här låten!!

Smycken



Igår på Finest award eventen köpte jag det här snygga ärmbandet från Miss Dee


Inne på Indiska hittade jag den här snygga ringen igår. Passar perfekt nu till vår och sommar med färgstarka kläder.

3 Februari 2011

Hej,
dagens planer är absolut inga alls, och det är så skönt. Bli kanske en promenda på djurgården mot eftermiddagen eller något liknande men annars blir det en lugn dag.
Sitter och väntar på ett paket som är på ingång. Min kompis var hemma i Kanada över jullovet och jag bad henne köpa lite grejer till mig när hon var där. Längtar stört mycket!! :) Säger inte än vad det ä för något, men håll utskik på bloggen, kommer definitivt lägga upp bilder.

Finest award

På eftermidagen mötte jag upp en trött Yasmine som kommit hem från Lund inatt. Vi begav oss till Café Opera och Finest award event, med bl.a marknadsföring av massa företag, och goodibags.
Efteråt bliv det till att gå lite på stan innan vi bestämde oss för att fika på Espresso house, mysfaktor på hög nivå säger jag bara. Eftermiddagen försvann väldigt fort innan jag skulle åka iväg till L-ö för ledarmöte henna hos en tränar kollega. Mycket prat och planerande blev det...
Sitter nu och jobbar lite vilket är ganska så roliga grejer :)





Trött som fan!!

Hej,
nu har precis kommit hem från skolan, efter inte ha haft några lektioner. Jaa, jag vet, "varför åker man till skolan när man inte har några lektioner", joo för att gå till expiditionen och göra ett ärende. Hann inte igår och sen har jag inga lektionern förrän nästa vecka.
Idag har jag hur mycket träningsvärk som helst efter gårdagens träning.
Igår blev det för en lektion i skolan, och sen spenderade jag förmiddagen i datasalen för att redigera och lägga upp en text på en hemsida. Vid lunch åkte jag in till stan för att träffa en kompis en snabbis och sen var planen att åka hem men, ibland blir det inte riktigt som man planerat. Istället blev det till att åka åter till skolna för att fixa med texten, och just då hade mitt data-konto totalt f**kat upp så fick sitta den närmaste halv-timmen med att logga in och ut hela tiden. Ett ett bra tag var allt klart och det blev till att åka till träningen, men först hem för att hämta kläder. Temat på täningen var dubblar, både i trampolin, trampett och förövningar, gissa om det blev en effektiv träning eller vad.

RSS 2.0