dagens outfit

Kände att det var dags med en dagens outfit, det var ett tag sedan sist, enjoy!!

tröja:Zara
Kjol:Zara

Armband vänster: New Yorker
Armband höger: Mitt cheerleading armband
Ring: Indiska

besluts ångest

Jag har haft besluts ångest när det kommer till student present och vilken kamera jag ska välja. Många av mina kompisar har Canon EOS 450D och jag har länge gått och tittat på Canon EOS 1000D. Satt och diskuterade med Kajsa (http://kajjanz.blogg.se/) idag på gubbskiva för- och nackdelar med olika kamerorna. Efter mycket om och men har jag nu har jag bestämt mig!! Det blir en Canon G11 och jag känner att den har de funktioner som jag ska använda den till. Att ha en stor och klumpig systemkamera kommer bli fel känner jag och jobbigt att släpa runt på, så en G11 blir perfekt :D



see y


31 maj

Det är helt sjukt att det är juni imorgon, den här terminen har gått så otroligt fort. Om två dagar står jag på ett flak och sprutar öl jag kan inte fatta det. :)
Dagens har jag spenderat genom att jobba på fågelbro. Jag började halv åtta imorse så alarmet ringde vid fem och sen bar det av mot värmdö. Jag kan inte fatta att jag orkade men jobb är faktiskt roligare än skola och man tjänar mer pengar :P Har varit ovanligt mycket folk ute på banan och det känns faktiskt som om de flesta har börjat sitt sommarlov redan nu.
Nu drar jag iväg på gubbskiva, see y later

Här kommer lite bilder från helgen tagen av bla mormor.devote.se





Lovvvvvvve y

RM3 tävling

På gårdagens tävling slutade vi på en 14e plats, JT 1a och lag 2 4a. På kvällen gick vi på resturang i stadsparken det var ett riktigt trevligt ställe. idag är det final och sitter nu och tittar på förträningen. Jag hoppas att båda lagen tar medalt det vore så kul, det är ju inte vare dag man har två lag i finalen. :D
nu börjar tvälingen så vi hörs senare!!

Lovvvvvvve y


bilresa

Nu är jag hur mätt som helst och Katrineholm närmar sig. Från stockholm till södertälje var det jätte mycket köer och det tog oss ungefär en timme att köra den stäckan. Vid södertälje stanned vi på donken för lite mat och för min del blev det en McFeast. Här i bilen har vi hur roligt som helst och brättar massa konstigas saker som helst. Lovisa-"Jag såg en ko med sex ben!!!"


klippning

Så idag var det ett besök hos frisören, kände att det behövdes inför studenten.
Före                             Efter

Nåå, vad tycker ni, blev det snyggt!!??

Om mindre än en timme nu sätter jag mig på bussen till Ropsten inför helgens tävling. Det är samling där och sen bär det av mot helgens äventyr och TÄVLING!! :P

Lovvvvvvve y

väskan packad

Nu är väskan packad inför helgens tävling och det ska köttas kan jag tala om :D Längar stört mycket ska bli så himla kul att åk iväg och tävla.



Har precis skrivit klart det sista arbete innan sommaren och det är så skönt kan jag berätta. Nu har jag inget mer att göra för tillfället. Jag har suttit och skrivit om hur etiken ser ut inom gymnastikens världen och det är nog den svåraste uppsatsen jag skrivit ever!! Men nu är det som sagt äntligen klart och jag behöver inte tänka mer på det.

Nää, nu måste jag gå och lägga mig det är ju en dag imorron också och jag kan lova att den kommer bli lång.

Godnatt och puss

dagens

Nu har jag kommit hem från stan. Det var fullbokat på klippningen så det får bli på fredag :). Gick istället på stan och införskaffade mig lite saker. Från H&M blev det ett blått nagellack så nu är mina naglar blåa :P och ett par leggings till helgens tävling. Var inne på zara och där hittade jag ett par snygga jeansshorts och en randig kjol. visar lite bilder senare ;) Nu blir det åter att ta tag i pluggandet och varva det med tvättstugen.

see y


26 maj

Helloj världen!!
Idag har jag bara en lekion så det känns lite onödigt att gå på den om man bara ska sitta och lyssna på när andra redovisar. Känns inte riktigt värt att åka fram ch tillbaka för det. Morgonen har jag spenderar framför tv och med datorn framför. Har suttit och skrivit på en film redovisning som jag ska ha imorgon i engelska dock mindre kul. Snart bär det iallafall av till frisören för att boka tid till idag eller tills på fredag beror hur deras schema ser ut. Nu måste jag göra iordning mig aldrig kommer jag aldrig här ifrån!! ;)

lovvvvvvvve y

22 maj

Idag var det uppe med tuppen som gällde. Gick upp klockan sex för att städa mitt rum och plocka undan. Då kanske ni undrar varför just klockan sex på morgonen!!?? Joo, för att annars skulle det aldrig hända och om man har en städerska som ska komma måste man annars skulle jag aldrig få det gjort.
Blev en tur ut till L-ö imorse för att träna mina tjejer som vanligt. Idag gick det faktiskt riktigt bra och man känner hur tävlingen kommer allt närmare. Blev mycket fristående träning idag eftersom varken Mikis eller jag är där nästa vecka.
På eftermiddagen har jag kollat på SM i gymnastik via webbtv sjuk kul och kolla på. Min förening; GTVikingarna deltog men jag vet tyvärr inte vilken placering de kom på. Tittade lite på trampolin och DMT (dubbel mini trampolin) också sjukt coolt och se när de hoppar.
Till middag har jag ätit sushi någon som är suprised!!?? Sitter nu och tittar på 27 dresses, helt underbar film med Kathrine Heigl.

Man hoppar först upp på den vinklade delen och gör en volt till den platta och sen gör man volt ut, cool va!!??


Lovvvvvvve y


Grillning

Hej bloggen!!
Sitter nu hemma hos gabbi för att att grilla. vi är ett gäng på ungefär tolv pers som ska grilla men än så länge så är det vara gabbi, Kajsa, Ida och jag här. kvällens måltid kommer består utav hamburgare med en öl och till efterrätt marsmallows...MUMS!!! jag hatar sl har jag sagt det tidigare!!?? Iallafall de suger man kommer aldrig fram i tid eller så kommer man fram föööör tidigt!!
Lägger upp en dagens outfit lite senare måste vara social mot de andra nu!!

Lovvvvvvve y

21 maj

Godmogon!!
Solen skiner, och hittills är dagen helt underbar. Spenderat morgonen på balkongen och solat, och det känns som jag snart smälter bort kan jag tala om. Tar nu en paus för att plugga lite men sen bär det ut igen sola kan man aldrig göra för mycket (i Sverige)!!:P Det blir till att göra engelska nu, har två "Short story seminar" idag på eftermiddagen så blir nu till att läsa allt detaljerat.
Här kommer en bild av gårdagens resultat på träningen (precis under knät), så nu har jag lite klädångest vad jag ska ha på mig!!


Lovvvvvvve y

20 maj

Goooddaag!! :P
Idag har jag haft en hel skoldag faktiskt det är inte oft började klockan åtta ungefär och slutade vid två-tiden. har haft lite hål och då blev det till att sätta sig och sola på gräset med en glass i handen, riktigt gått var det. Påväg hem stannade jag vid Hötorget för att köpa jordgubbar så himmlans gott var det. Första gången iår som jag äter det tror jag :S mums!!
Ska nu springa till bussen, träna!! :D



Lovvvvvvve y


19 maj

Idag började dagen med ett besök hos tandregleraren för att få en skena efter att jag har tagit bort min tandställning. Efter besöket bar det av till skolan. Sitter nu och religion som är ganska så tråkigt. På svenskan hade vi bok presentation. Men nu måste jag lyssna på vad läraren säger! Lovvvvvvv y

18 maj

Tjohooo, idag på förmiddagen har jag pluggat och jag hatar det. Vem kom på att man måste plugga lixom!! Började skolan tjugo över tre med idrott, det kanske låter kul men vi hade cooper-test vilket innebär att man ska springa 2,4 km på så kort tid som möjligt. j'Jag sprang på 12:59min ganska bra för att vara jag ;)
Efter att jag sprungit bar det direkt av till fyra timmars gympa träning. Gick välgit bra kan jag tala om tills...jag sträkte baksidan av låret. Så på slutet av redskaps träningen blev det lite styrka för min del. Sista timmen körde vi fristående och gick igenom oliga-moment och ändra lite saker.
Nu är jag helt slut och ska snart gå och sova men jag tänkte bidra med en film från helgens tävling i Åkeshovshallen, vi kom femma!!! :D

Notera att friståendet körs för första gången på tävling...det är nytt!!


Lovvvvvvve y

Rascal Flatts - Why

En otroligt härlig låt!!!



Lovvvvvvve y

17 maj


Har precis kommit hem från skolan och sitter nu och degar. Har som vanlig en lektion på måndagar och det är faktiskt jäklig jobbigt. Att bara åka dit för en lektion kan man göra något roligare för. Snart bär det av till gymet :P japp det är stämmer G-Y-M-E-T det var ett tag sedan jag var där kan jag tala om, efter det bär det direkt av till tandregleraren för att ta bort tandställningen :D :D :D och sist men inte minst L-ö för att vara tränare i fyra timmar!! Inte en lugn stund här inte men jag överlever.

Lovvvvvvve y

bildregn från skivor










                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Lovvvvvvve y


tävling

SORRY att jag inte la upp några bilder i går, men jag han helt enkelt inte. :(
Nu snart bär det av till Åkeshovshallen och tävling. Här ska det köttas kan jag tala om :D Måste springa till bussen nu men wish me luck!! :P



Lovvvvvvve y

crazy

Hallloj världen jag lever!!
Okej så de senaste dagarna har varit som sagt crazzzzy!! I onsdags var det mösspåtagning och efter det drog jag och några kompisar in för att äta lunch och sen blev det ett stopp vid "Dovas" för ett glas vin, mums. På kvällen var jag på Elise skiva och det var riktigt crazzy ska jag tala om. Vid tjugo i tre snåret var man hemma efter en underbar kväll på gaudi med massa sköna männikor. Igår var det uppe med tuppen som gällde då man hade tränng på L-ö. Jag kan ju inte direkt påstå att jag mådde så bra påväg ut men väl i hallen blev plötsligt allt mycket bättre :D igår hade jag lite mer än fyra timmars träning och sen var det att stressa hem och fixa sig till sin skiva :P Lite små stressade när kockan var sju och allt inte var klart men det blev bättre. det var fullt ös på skivan och mycket folk, jäkligt nice med andra ord :D
Idag blir det till att ta det lilla lugna efter de här två  dagarna...så varför inte trippa ner till tvättstugan och tvätta?? :P
Lägger upp lite bilder från dessa dagar lite senare idag ;)

Lovvvvvvvve y

12 maj


God morgon bloggen!! Idag är det uppe med tuppen som gäller. Har precis skrivit klart PMet till svenska nationella som jag ska hålla i idag så nu måste jag bara öva inför talet. Tänkte köra på endast stödord och improvisera så mycket som möjligt annars känner man sig låst till texten. Jag lovar har erfarenheter om det.
Idag har vi mösspåtagning också jaa, jag vet att det är sent men samarna var på klassresa under valborg så det får bli nu istället. Men vad gör det, det blir ju gjort iallafall :D Efteråt kommer jag och några andra att dra in till stan för att äta sushi...längtar stört mycket det var jätte längesen jag åt det, eller okej två veckor men för mig är det en evighet.
Kvällen kommer jag spendera på gaudi, TAGGGA FÖR SKIVVVA!!! Det är några natur och sammare i min skola som har och det kan man inte missa. Nu måste jag fixa iordning talet så jag vet vad jag ska säga ;)
men vi hörs förhoppningsvis senare idag/kväll!!

see y


11 maj


Galapagos, 5 januari 2010

Helloj bloggen!! Har varit vaken ett bra tag och sitter nu och tittar på "Våra bäst år". Sitter samtidigt och skriver på ett tal i svenskan. Det är nationella och jag är inge bra på att skriva tal. Det ska handla om olika relationer, någon hjälp. Sitter och väntar på att Colette ska smsa så har inge bättre för mig än att göra skolarbete för tillfället. Vi ska ta en promenda tillsammand på djurgården och prata tjejsnack, det var ett tag sedan vi sågs så ska bli kul. Senare bär av till åhléns för att köpa smink innan jag drar iväg till skolan för dagens enda lektionen; idrott. Vi ska orientera och det kan bara inte missa, för det är jag bäst på :P Efter skolan blir det till att åka direkt till träningen som sen slutar klockan nio, så dagen är fullspäckad.

lovvvvvvve y

onsdag

Idag blev jag j*vligt förbannad när jag kom till skola. nästan allt i mitt projektarbete hade på något sätt raderats så ja fick ta om börja om. Det som gjorde det hela lite enklare var att jag igår skrev ut en kopia så det var bara att skriva över men det gäller att komma ihåg de nya ändringarna som man gjorde igår när jag satt i datasalen i ungefär tre timmar. :( Men men nu är det äntlien färdigt och inlämnat men...Har redan nu kommit på två fel som jag gjort 1: inte skrivit frågorna i tjock stil och 2: mina bilagor är inte med. Får helt enkelt lämna in en ny version imorgon innan läraren kommer. Blev på eftermiddagen soundcheck i aula inför musikuppsplet imorgon och på fredag. Alla låtarna hann inte men kom en bra bit och nu har jag världens huvudvärk. Nu måste jag fixa projektet och senare blir det till att göra student inbjudningar. Jaa, jag vet att jag är lite sent ute men jag har så mycket annat att göra. Lite senar i kväll blir det till att ta en sväng förbi tvättstugan också...

Lovvvvvvve y

grattis

GRATTIS mamma som fyller 55 år idag!!! :D


lovvvvvvve y

3 maj

Hej alla,
Nu är det inte långt kvar innan jag står på att studentflak och sprutar öl!!! :D
Men det finns saker som först måste göras tyvärr. Har idag suttit med allt projekt plugg som ska vara klart tills imorgon 23:59 så ingen lugn och ro här inte. Ska bli stört skönt att äntligen lämna in det men har lite ångest över att det är en del kvar att göra, så natten kommer förmodligen bli lång kan jag tala om. Nu sitter jag ch gör student inbjudningar så det knakar det är väldigt svårt att få allting rätt men, tyvärr så har allting blivit fel och jag är nu så himla sur.
Den här veckan är det estetvecka, så inga lektioner för oss treor, men desto mer musik för mig :D Det ska verkligen bli kul att spela alla låtarna som man tränat på hela terminen; "You make my dreams come true" - Hall & Oats och "Back in the U.S.S.R" - The Beatles, bas på den först och piano på den andra ;)
NU åter till pluggandet...



lovvvvvvve y

1a maj

Hej bloggen, så idag är det första maj. "Maj maj måne, jag kan lura dig till skåne" som man brukar säga. Imorse blev det ingen gympa för mina tjejer, de fick istället ledigt eftersom det är en röd dag. Har idag läst en svenska bok; Kallocain, och den verkligen suger. Jag är ledsen men den är jättedålig. Det är en sience fiktion bok, där samhället är lika för alla och privat liv finns inte. Nu har jag bara 110 sidor kvar ungefär så det är inte så mycket men den är väldigt tråkig så det kommer förmodligen ta ett tag.
Har idag också suttit med projektarbetet och det går riktigt bra ska jag tala om :) Det börjar närma sig slutet nu märker man.
Annars idag har jag inte gjort så mycket, har som sagt mycket plugg för tillfället vilket är jättetråkigt men ett
måste.

 
Lovvvvvvve y

RSS 2.0