filmer, chipspåsar, sushi...

De senaste dagarna har det varit zero när det gäller uppdatering. Jag förstår inte hur man kan vara så dålig på att uppdatera en blogg när det händer så mycket i ens liv. Nu har jag en tjej hemma hos mig som heter Sofia och kommer från Kanada. Det är min mammas bästa barndomskamrats dotter; jaa, väldigt komplicerat lät det. Hon har börjat plugga på Uppsala Universitet och för tillfället bor hon hos oss.
I helger har det blivit många filmer, chips påsar, sushi, träning, jobb, städing/tvättning och plugg. Det har helt enkelt varit en grym helg med andra ord. Mycket har man fått gjort och väldigt chillit har det också blivit.
Kom hem från träning för ett tag sen är nu riktigt trött. Tränarna har börjat med olika teman på träningarna och idag var det skruv; både framåt och bakåt så klart. Så idag har det skruvats en hel del. Det är faktiskt riktigt kul med något nytt, jag trodde inte att det skulle bli så kul...
Nu måste jag gå och lägga mig är dödtrött efter en mycket intensiv dag med en lektion, lite shopping på stan och sittande framför datorn i några timmar.
Bidrar med en grym film från youtube;
http://www.youtube.com/watch?v=MHrvpgA9XtI&feature=related, ENJOY!!

Lovvvvvvve y


Yees jag fick tag i dem

Igår åkte jag till Vällingby Centrum för att köpa mina lila converse!!
Det var det sista paret i min storlek kvar :D



Seee y


converse

I min garderob kommer dessa skor snart att ha ett hem


Seee y


18 augusti

Idag började jag skolan och det känns faktiskt hekt okej kan jag tala om. Hade lite ångest att det skulle kännas konstigt men bra gick det iallafall!!
Möte upp Colette vid hötorget vid tolv för lite lunch och sen shopping. Blev sushi i gallerian, det var en evighet sedan jag åt det sist. Mycket svaller om allt och alla så klart och vi skilldes sedan åt vid halv tre tiden. Eftermiddagens projekt har varit att städa rummet och packa upp mina väskor från diverse ställen men är det inte klart än, så får helt enkelt fortsätta imorgon.
Nu måste jag gå och sov, godnatt gått folk och sov gått

Dagens shopping:

Zara, (den ser bättre ut på)

Clas Ohlsson

Lovvvvvvve y

I LOVE THE WAY YOU LIE





www.mormor.devote.se

Lovvvvvvve y


dagens outfit

ommer med en snabb dagen outfit innan jag drar iväg i dett regn för att gå på Mercedes!!

Tröja:H&M
Linne:Gina
Jeans:Zara
Klocka:Triwa
Armband:H&M, Cheerleading och Tous

Seee y


hemmmma

Efter en gryyyymm vecka i Höganäs är jag nu hemma. På lägret hade vi så grymt kul och jag längtar verkligen tillbaka. Lagsammanhållningen var på topp och volter snurrades i mängder. Tzuka var tränarnas mål med lägret och jag kan tala om att det blev en hel del; några för första gången och andra för att komma igång och utveckla dem. Tzuka för mig har varit något som jag gärna ha velat köra men inte vågat. På lägret bestämde jag mig och bra gick det, eftersom jag nu sitter och skriver här. Jag är överlycklig att jag klarade det och på grund av det blev man också "Dagens gymnast"!! :D:D:D
igår och idag har det blivit till att jobba och imorgon börjar skolan vilket dock är mindre roligt. ikväll ska jag gå på ett evenemang från Mercedes och titta på bilar och mingla.

Här kommer de mest spelade låtarna på lägret och jag älskar den första



Och så klart den gryymma fristående musiken!!!

Bilder kommer ikväll,

Lovvvvvvve y

mycket att göra på kort tid

Idag har jag sprunget runt på stan som en galning och handlat grejer inför Höganäs som jag åker till imorron. Ska spendera tisdag till söndag där nere med gympagänget med andra ord träningsläger. Borde egentligen gå ner med tvätten men det är långt och gå och sen lockar "vänner" mer. Igår var jag tillsammans med Colette och Yasmine. Middag på vapiano och kvällen slutade med att se "Knight and day" med Tom Cruise och Cameron Diaz, riktigt bra var den. Kom hem vid ett efter ett kort besök hemma hos Yamine efteråt.


Lovvvvvvve y

Design

Som ni ser så har jag fått en ny design här på bloggen och den är inte riktigt färdig än. Jag vet fortfarande inte hur jag vill ha det men, idéerna kommer lite smått krypande med tiden. Jag vill tacka är den underbara personen Olessia som har skapt den. Själv är jag tyvärr ingen höjdare på att designa hemsidor och varför inte ta hjälp av någon som pluggar det. :P

Lovvvvvvve y

RSS 2.0