valllbooorg!!!!

Tänkte bidra med en klassisk sång som brukar sjungas den här tiden på året!! :P

lovvvvvvve y

alice in wonderland-avril lavigne

SORRY att jag inte  har uppdaterat men för tillfället har jag inget liv tyvärr. Tänkte bara bidra med den här låten, det är så himla skön att lyssna på. NU åter till pluggandet och no social life.



lovvvvvvve y

skivvvaaa!!

Nu ska jag dra iväg på skiva temat är P sä varför inte en pirat som härjar från de sju haven!!! :P


lovvvvvvve y

längesen!!

Förlåt att jag inte har uppdaterat er om min vardag men jag haft för mycket plugg liksom inte okej. Men nu känner jag för att skriva av mig lite ;)
Idag hade jag nationella i svenska. det kändes bra när jag skrev så jag hoppas på det bästa. Gabbi, Tolly och jag åkte sen in till stan. Tolly skulle först till frisören för att klippa sig men möte sen upp oss för fika. Det var otroligt härligt väder idag. Vid tre tiden möte jag upp mamma för att titta på nya arbetsskor inför sommaren och keds ville jag ha men...årets model är så himla ful. Dom är jätte låga :'( Så nu har jag ångest över vad jag ska ha för ett par. Har sätt ett par från lacost som är liknande men vi får se helt enkelt. Nää nu ska jag iväg och köpa dagens middag, SISSSSHHI!! :D

bilder från dagen finns på gabbis blogg www.gabz.blogg.se

lovvvvvvve y

hjälp

Okej, så själet till att jag inte har skrivit de två senaste dagarna är för att jag har haft skolarbeten upp över öronen och det är inte kul. Så det finns inget intressan att skiva om, men jag kan upptatera er om att det var en riktig bra träning i tisdags då det köttades mycket skruvar och nya volter!! :D
Idag fick jag ett sms om sommarjobbet och underade när jag vill ha ledigt det är nice och speciellt när det ringer och undrar om man har något inplanerat eller har möjlighet att jobba i sommar, då är man omtyckt av sin chef. :P 
Nää, nu måste jag gå och sova, har två religions prov imorgon och det är inget jag ser framemot :'(

lovvvvvvve y

det tar aldrig slut

Idag hade jag studiedag och har spenderat dagen genom att jag har suttit och pluggat konstant, men det känns inte som om jag inte har blivit något klokare. Hjärnan känns lika tom som innan. Har religions prov imorgon och jag känner att det inte kommer gå speciellt bra :( Kan typ ingenting...inte bra!! Har suttit med projektarbetet också och det tar aldrig slut skriver å skiver å skriver hur ska det här gå??? Vad ska jag göra?? Ringde KS idag då jag ska intervjua Matthias, en sjukgymnast imorgon, ska bli riktigt roligt, han verkar verkligen positiv till att bidra med sin kunskap till mitt projektarbete när jag ringde, vilket är kul.
Hade friståendeträning idag men bara i en timma. Kul att köra det igen efter två veckor. Asså, jag gillar verkligen dansen det är något helt nytt och häftigt. Kan tyvärr inte visa något men lovar när det går. Celina (http://schlaijna.blogg.se/) som har koreograferat dansen är riktigt duktig och professionell. Nää, nu måste jag gå och sov tydligen är det en dag imorgon också som jag inte vill uppleva men är ett måste.

lovvvvvvve y

bilder från idag

På stan

Tog en fika på Espresso house



Här kommer bilder på min ring som jag köpte idag på Indiska...men tyvärr blev de inte så bra...



Nu är jag helt slut efter en otroligt bra träning så blir en tidig kväll för min del!!

lovvvvvvve y

bilder från igår






lovvvvvvve y

grattis

Grattis bror som fyller 26 idag!!!


lovvvvvvve y

brottom

Vilken underbar dag med sol och värme. möte upp chnati vid Åhlens vid halv tre för lite tjejsnack och shopping. Vi gick in på buttricks för att få lite insperation inför vårens skivor men vi hittade nada tyvärr!! 
Visar senare bilder från igår kväll och på ringen som jag köpt idag men nu måste jag springa till bussen och träning!!

lovvvvvvve y


stan

Nu ska jag ut på stan för att träffa Chanti och mina solglasögon kommer definitivt få följa med :)



seee y

hemmma

Nu har jag kommit hem efter en otroligt underbar kväll!! TACK, kära vänner för att jag fick dela kvällen med er.
Det var Dr. Bombay live på en nattklubb på slussen och annars var det jätte bra musik som präglades av 90-talet!! Orkar inte att lägga upp bilder nu så det får bli imorgon. Godnatt gottfolk och hoppas ni har haft en lika kul kväll som jag!!

looooooove y

utgång





seee y

dagens inköp

Två par likadana men i olika färger, väldigt praktiska vill jag säga :P Iallafall, resultatet kommer ifrån ginatricot ;) 

Nu snart kommer Gabbi hit och hon har med sig pizzzahut mat till mig :D :D :D

looooooove y

varförskamanhaöverskrift??

Har strosat runt på stan för en hel del ärende idag, men äntligen har jag ramlat in innanför dörren. Det blev solglasögonen som jag tittat på tidigare och det känns riktigt bra :D
visar bilder lite senare...
Blev en tur till L-ö också, någon som är förvånad, inte jag iallafall. ;) Åkte ut för att träffa en kompis en snabbis men nu är jag äntligen hemma.
Sitter och väntar på att Gabbi ska sluta jobbet och komma hit med mat innan vi drar iväg till theodora för lite live musik och en kall öl, ska blir stört kul!!

looooooove y

stan

Idag har jag hur mycket som helst att gör ska till optikerna för synundersökning, gå till alpingaraget och kolla på skidkläder, shopping (köpa nya solglasögon :D) och kopiera nycklar och sen bär det av hem för att ta ner vinter skorna och sist men inte minst pluggggga. Ikväll ska jag ut tillsammans med ett gäng jag har ingen aning vart vi ska... :S
Nää, sitter nu här i morgonrock och nyduschad nu måste jag börja göra mig iordning som sagt, mycket står på listan.

seee y

åre-stockholm

Så igår satt jag i bilen ungefär hela dagen. Det blev många stopp på vägen och då tidning är ett måste men ingen hade cosmo eller solo. Det var också otroligt mycket renar på vägen och de vägrade flytta på sig hur mycket man än tuta, vad har tagot åt de vilda djuren nu för tiden?? Väl bollnäs stannade vi på Max för lunch och det var världens kö vill jag tala om. Alla som kom från fjällen stannar ju där, så stod i kö för att beställ i en halv timme eller nått. I tönnebro fanns min tiding och det blev en solo thank god, äntligen och sen blev det nån-stop körning till stockholm.
Igår kväll satt  jag och mamma och såg på Coco Chanel vi sa att när den kom ut på bio skulle vi se den tillsammans men det blev inte av fören nu vilket man kan ta en slutsats av att, ens liv är så fullspäckad med saker hela tiden.





looooove y

dagens

Hallloj, så idag har jag varit inne i byn för att kolla på skidkläder men jag hittade absolut inga alls tyvärr. Vart har alla snygga kläder tagit vägen?? :( Blev lite pluggande också, vilket inte är så roligt. Vad händer med lovet liksom när man har hur mycket plugg som helst...men blev lite fika emellanåt ;)
Kvällen har jag spenderat på Åre trafikskola för att gå handledar kursen...ÄNTLIGEN!! :D Så nu snart får jag officiellt övningsköra med mami :P Längtar stört mycket, bättre sent än aldrig. Måste dock gå på synundersökning och skicka in hälsopapper först. Känner att det kommande året kommer innebära mycket körning :P
Bilder från dagen...




looooove y

skidor

Idag stod jag vid liften vid halv tio tiden. Jaa, jag vet det var inte klockan nio men bättre sent än aldrig, eller?? Jag satt helt själv i en åtta-stols lift det har nog aldrig hänt tidigare om jag ska vara helt ärlig. Det brukar alltid vara så mycket folk. Första åket blev ända uppe från toppen. Backen var nästan folktom den också så himla skönt. Höll mig uppe på toppen tills västra ravien lockade. Har inte åkt den på flera år, den bestod mest utav plucklar så när jag kom ner för backen var benen som géle. Vid elva tiden hade de flesta skidåkarna vaknat och det var lite fler folk i backen. Skiddagen var över för min del vid ett-tiden då jag var helt slut efter att ha kört non-stop hela dagen och eftersom det var drive-thru i lift köerna.
Blev lite solanden på balkongen, och en promenad på eftermiddagen men sen tog jag och mamma bilen till rödkullen för att kolla på en nya skidkläder (jacka&byxor) till mig eftersom min jacka är lite för liten, men det är inte hur lätt som helst att få tag i en Goldwin.


loooove y

bilder

Från när vi hade gäster

Längdspåret

Igår på balkongen


seee y

uppdatering

Okej, så jag har inte haft tillgång til internet fören nu. Min bror tror han äger det och han har suttit klistrad framför datorn de senaste två dagarna typ!! :@
Iallafall här kommer lite update om vad jag har gjort de här två dagarna. Så igår var jag uppe med tuppen och spenderade morgonen i längdspåret. Det blev en mil och fort gick det också. Så himla skönt det var när jag kom fram parkeringsplatsen för att bege mig hemåt igen. Sen blev det till att ta det lugnt och sitta på balkongen och sola såklart. Lite tv blev det också annars skulle jag ha blivit totalt rastlös vill jag lova. På kvällen hade vi gäster på middag. Till förätt var det avokado med skagenrör lite somrigt men otroligt gott. Huvudrätten bestod av täljsten vilket innebär att man steker sina egna lövbiffsbitar på en stor sten som har varit inne i ugnen, till det var det en del tillbehör som klyftpotatis, såser, och sallad. Det är en typisk rätt som vi alltid äter när vi är här i Åre. Blev sen lite oster och kex tillsammans med kaffe och till sist men inte minst påsktårta mums säger jag bara.
Idag har jag inte gjort så mycket eftersom det blev rätt så sent igår kväll, så jag tog en sovmorgon och vaknade vi elva tiden. Har idag suttit och pluggat lite projekt som var otroligt nödvändligt och sen suttit på balkongen men idag blev det extermt kort tid. Skypade med Chanti tidigare i kväll och hon är i Italien i 21 grader. Jag kan inte direkt säga att jag är avensjuk då det har varit underbart väder här idag :P
Nää, nu ska jag snart gå och lägga mig ska upp tidigt och stå vid liften klockan nio så man får de bästa åken!!
Det är lite dåligt på bild fronten men de kommer!!...

looooove y

balkong

idag blir det ingen skdåkning för min del, sitter istället här ute på balkongen i solen och får lite färg. Det är så himla härligt väder och kallt är det inte heller. Sitter och planerar inför stundenten och det är så himla mycket att göra. Inbjudningar, gäster listor, mat, studentprisents lista och allt annat, det är inget enkelt jobb.
Snart blir det till att ta tag i lite plugg också vilket inte är så roligt men ett måste tyvärr.

Längtar stört mycket!!!

looooove y


härligt

Idag kom jag ut i backen rätt sent men det gjorde inte så mycket. Påsk innebär jätte mycket folk och iår var det inget undantag. För att ta dela av så mycket sol som möjligt satte vi oss uppe på toppen och sola och hade med oss matsäck. Det var helt underbart och vårkänslan var på topp. :D Glömde tyvärr inte med kameran ut så ni får inte se vilken utsikt vi hade. Engångsgrillen var i full gång vid lunch och det blev lammstek med beanaisesås och klyft poptatis, kan det bli bättre?? Satt där ett bra tag och nu har man fått lite färg. Spenderade eftermiddag på balkongen med en kall öl i handen i solstolarna och lyssnat på malmeladorkesten. Är inte påsken underbar!!??
Utsikt från balkongen


looooove y

bilen



Sitter nu i bilen påväg till Åre. typiskt att det ska vara en solig dag och man ska spendera hela dagen i bilen. :l
Som ni ser på bilden har jag nu mina gamla solglasögon eftersom de andra har gått sönder :( Men men blir till att skaffa ett par nya inför säsongen ändå :P Ha det bra!!

loooovve y


bye bye stockholm hello åre!!

Nu snart åker jag till Åre för lite påskfirande och kommer tillbaka om ungefär en vecka (Lördag). Ses i backen och Glad Påsk allihop!! :D



seee y

dagens shopping resultat

Det här köpte jag på stan idag :D

Linne-American Apparel

Linne-H&M (köpte ett likadant i vitt också :P)

Linne-H&M

T-shirt-H&M



Snart ska jag till L-ö för att träffa en kompis en kortis och sen ska jag svänga förbi träningen så klart :P Det är frivillig träning idag och jag känner att jag kan friståendet, så då behöver man inte träna men svårt att hålla sig borta från hallen ;)

loovvvvve y

stan

Idag började dagen med svenska otroligt tråkigt var det såklart :( Vi hade sen hål och orkade inte sitta och vänta så bey bey religion och fysik. Jag åkte istället in till stan tillsammans med Gabbi och Etshik för lite shopping och sushi. Har inte shoppat på evigheter känns det som, så behövde det verkligen och sommar kläder måste ju införskaffas i tid. Sushi var ett tag sen också så varför inte man måste ju passa på liksom.
Här kommer lite bilder från dagen :D
Shopping på g...

Sushi

Ben&Jerry baren i Gamla Stan


bilder på det jag köpte kommer upp lite senare ;)

looovvvvve y

1a april

April April!! Idag är det 1a april och jag har inte blivit lurad :P Metro körde på två april-skämt i tidningen idag men jag blev inte lurar så skärpt är man, fast de var mer åt konstiga hållet än skämt så dåliga var de!!

Det första är från donken...(bilden blev tyvärr lite suddig!!)

SLs ny access-kort...



roligt tycker jag men de var ganska dåliga tyvärr

seeeee y

RSS 2.0