nyttig och duktig

Sitter nu i sägen och kollar på criminal mind och känner mig lite smått sliten efter ca 37 timmars arbete i helge. Har gjort sommarstyrkan idag, så trött är jag.
Idag till middag blev det nyttig mat. mammas egna fiskgryta som är en stor succée i min familj och sen blev det jordgubbar till efterrätt :D Nää, nu ska jag hoppa in i duschen ;)



Tingeling

hej hopp

Idag är det min lediga dag efter 12 timmars jobbande/dag; fredag, lördag och söndag!! Äntligen säger jag bara!! :D :D :D Det blir till att lägga sig vid poolen och sola och sen måste jag fixa min mobil oxå. Har glömt lösenordet och behöver nu puk-koden!! Men men hoppas det löser sig snart.

Min nuvarnade utsikt!!!


PUUUSSSS

hjälp

i måndags gjorde jag sommarstyrkan och jag kan fortfarande inte gå normalt. igår när jag gick upp skakade mina ben och jag har aldrig varit med om något liknande. imorron är det styrka som gäller, vi får se hur det går!!!

underbar dag

Hej allihop,
Idag har det varit en underbar dag!! Mötte upp Olessia och Dorotea på stureplan vid tre tiden och gick sen till Sandy's för att köpa var sin sallad. Vi satte oss i humlegården i dagens underbara väder och solade. Satt där ett bra tag men jag har ingen aning hur länge. Brun har jag iaf blivit :D så kan det bli bättre!!! Sedan drog vi vidare till Albets med mer mys och ätande. Det blev en chailatte och en smörgås med fetaost- och pestoröra på rikigt gott var det. Jag är iaf proppmätt det är en sak som är säkert. Nu ska jag iväg och packa då jag ska åka till skärgården!!

     

PUUUSSSS

stan

Nu ska jag ut på stan för att träffa Olessia och Dorothéa kanske blir det en fika elr bara promenad vet inte riktigt!! Vi får seeee
puussss så länge <3


en slapp dag

Imorse vaknade jag vid 12 snåret nångång. Loggade då in på fb för att se det senaste som hänt. Sen gick jag igenom ett antal bloggar, för att kunna vara uppdaterad där oxå. Det var verkligen en seg dag idag. Orkade verkligen igenting och har träningsvärk sedan jag gjorde styrkan igår. Mina lår är helt skackis, ill tell u that!!! Det blev en sen lunch oxå, vid 15 tiden blev det pasta med tomastsås och oliver och med permasan på var mycket gott må jag säga :D
Efter lunchen satt jag ungefär en timme på balkongen och sola, men färg vet jag inte direkt om jag har fått :| Men men snart är det Rhodos och då kmr det bli till att sola varje dag, elrhur gabbbbi!!!! Drog iväg på träning vid 5 och kom hem för en dryga två timmar sen. Nu sitter jag i soffan ocoh kollar på "So you think you can dance", ganska roligt faktiskt. Det är så kul och höra juryns tyckande och sen är det roligt att kolla på de underbara och konstiga dansarna. Helt sjukt vad vissa är bra, vissa är tillochmed bättre än de som var med i finalen förra säsongen ;)
Nu ska jag återvända till tv så hörs vi imorron...

godnattt <3

trött

Har idag skrungit på rea. Jag förtsår inte det här med rea, man hittar endå ingenting. Det enda som är snyggt är ju det som inte är på rea elr så finns inte rea kläderna i min storlek!!!
Gick och letade efter ett par vita skor nu till rhodos som är om två veckor men hittade inga :( På vägen hem gick jag in på Massimo Dutti och då hittade iaf det här linnet :D



Idag är jag jätte trött efter allt springande på stan. gjorde sommarstyrkan när jag kom hem. Den skall göras 3gånger/vecka så det är lika bra att börja me det idag; måndag, så behöver jag bara göra den 2 gånger till den här veckan ;)

Tingeling

skärgården-stan

Halllååååå,
jag är hemma från skärgården. Igår var jag på intervju inför ett barnvakts jobb, jag hoppas det gick bra. Det står mellan mig och en annan tjej, håll tummarna allihop hon ska nämligen ringa idag!! Jag är så nervös tänk om jag inte får det. Kille som jag isf kommer sitta barvakt för är 5år och jätte söt.:D
Åkte från fågelbro klockan 7 i morse, fattar inte hur jag pallade gå upp så tidigt, men stan är stan det gör man väl allt för, elr?. Min brorsa och hans flickvän skulle in och jobba så jag passade då på att få skjuss. Kanske ska tita på ett par skor till rhodos det är mindre än två veckor nu, längtar sjukt mycket!!!!!


Här är hotellet, som jag och några kompisar kmr bo på

Puss

11timmar

Idag var det upp klockan 7 som gällde. Skulle iväg och jobba ute i skärgården. När jag kom till jobbet var jag lite nervös, det var ett tag sen jag jobbade och sen var det min tre gång totalt så var lite små skraj så där. Det var rätt så chill under lunchen för det var tävling på golfbanan (alla människor var ute och spelade golf). Vid sex tiden började det ramla in folk en efter en genom dörren och mkt folk blev det. Det var tre bord som var uppdukade för middag plus att det var väldigt mkt folk i baren. Jag skulle egentligen sluta klockan sju men de behövde så mkt folk som möjliget, så allt skulle kunna gå smidigt. Gud vad jag rusade in till kocken, hämta tallrikar ut igen till borden, plocka undan, mer mat ut till borden, jag sparang som en dåre, skämtar inte!! 11 timmar senare fick jag gå hem ist för 8 men det var endå roligt, och arbetsstaben är jätte schyssta.

puss

jobb jobb jobb

God morgon bloggen!!

Idag är jag uppe tidigt, för att jag ska åka till skärgården och jobba. Skit jobbigt att både åka dit och jobba men men, det kmr bli bättre sen när jag har flyttat ut dit ordentligt. :D
Fint väder idag oxå elr en så länge iaf, isf för regn så det är skönt. Var verkligen inställd på att det skulle regna.
Får se hur det blir med bloggandet min vanliga dator har krashat så det kmr nog bli lite svårt att blogga :( Eftersom jag kmr nog inte ta med mig den som jag sitter vid nu. Det kanske blir lite bloggande men kanske inga bilder, men jag vet inte vi får helt enkelt se. ;)

Jag och Gabbi i början av förra sommare


puss

midsommar

Kvällens drink; St Clement's Gin


Jag har nu skaffat mig en blogg som jag ska ta mer vara på. Hade en blogg förut men det gick inge vidare med den.
Midsommar firadet började med sen lunch tillsammas med familjen, sen delade vi upp oss för att träffa trevliga människor någon annanstans. Själv hade jag middag hemma tillsammans med Olessia. Det blev riktigt trevligt, jag är inte världsbäst på att laga mat men jag fick positiv respons iaf från henne. Det kanske inte var så mkt som jag lagade då det mesta var färdigt lagat :P men det lilla var gott. Efterrätten blev en succée; rabarberpaj med marräng topping tillsammans med vaniljglass och jordgubbar, kan det bli bättre? Satte oss sen framför tv och kollade på bla föräldrafällan och någon annan film som jag inte kmr ihåg namnet på. Vi var oxå inne på dator och kollade runt lite på olika sidor. Vid elva snåret tog vi en lång promenad hem till Olessia och där sa vi hej då.
Nää, nu ska jag iväg och städa köket innan  mamma kmr hem, annars lär hon bli rasande!!!

Olessia på balkongen

förrätt; sparris med parmasan och citronolja

Olessia




puss

Jag är ny

Hej! Jag heter Louise, välkommen till min nya och underbara blogg.

p.s gå in på dreamolessia

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0