Djurgården

Gick en promenad tillsammans med Olessia på djurgården i fredags och det var helt underbart. Har verkligen saknat våra samtal älskling!!





Lovvvvvvve y


HM

Har nu fått min jacka som jag beställde i onsdags. Det var verkligen med express fart!!

Lägger upp en bild på jackan lite senare!!

Seee y

Jacka

VILL HA!!!, men hittlis finns den ingenstans kanske bli så att jag klickar hem den isåfall men vill ju prova och känna på den först :( Jag är en sån som måste prova först, sen köpa, jag hatar det!!
Håller tummarna att den snart kommer ut i butikerna. 


Seee y


Tävlade igår

Tävlade i Enskedehallen igår!!


seee y

colette 20 års



GRATTTTTTTIS PÅ 20 ÅRS DAGEN, MIN LILLA PLUTT!!!!!

20 års middag för Colette

Nu bär det av hem till Josefine för att fira Colettes 20 års dag och sen är det sista middagen innan Colette och Josefine åker till Australien, så ikväll kommer det blir grymt kul!!!



Leggings:HM
Topp:HM
Skor:DNA
Ring:HM
Armband:Tiffany & HM
Klocka: Triwa

seee y

7 Oktober

Hej allihopa,
nu snart ska jag dra iväg till min lägenhet för att fixa och dona lite, sen vidare till skolan. Känner att vädret inte gör det så mycket roligare att gå till skolan. Molnen är gråa och det verkligen blåser ute, ussch. Idag slutar jag senare än vanligt idag så det blir lite stressigt efter skolan. Måste springa och göra massa ärenden innan jag sticker iväg på träning ikväll.


Seee y

bildbomd från helgen










seee y



Helgen 1-3 Oktober

Fredagen började hos tandläkaren, gick helt okej faktisk sen bar det av mot skolan och matte. Vi repeterade till provet som vi har på fredag så ganska chillig lektion med andra ord. Drog sen hem för lite mer plugg. Förtillfället finns det bara xsin5x * 4xcos7x och allt annat som är bra och kunna inför fredag i mitt huvud. På kvällen bar det iväg mot kungsholmen för att provjobba på en resturang, och guess what!! Anställd :D
Vid åtta tiden på lördag morgon var jag vid centralen för att möta upp Colette för att ge henne en flaska bubbel. Hon skulle åka ner till Lund för att fira Yasmines födelsedag. Vidare till Lidingö för att träna mina små barn. När jag kom hem blev till att ta en powernap i en timme elr två :P Åter till centralen för att möta upp Maria från Väääås (Västerås). Middagen blev på Vapianos och jag verkligen älskar den resturangen. Vidare hem för att ha en riktig chill kväll.
Söndag...ojojoj där hände det grejer asså. Vid lunch tog jag och Maria bussen ut till Fågelbro på Värmdö. Spenderade dagen där ute med att gå promenader och ta det lugnt. På kvällen var det P-fest (Personal fest) med middag och fest...och röjning blev det. Själv kom jag hem ganska tidigt eftersom jag inte mådde så bra, men vissa drog vidare till hotellet för mer party.
Helg har varit helt grym, och tack allihopa för det här året på Fågelbro det har varit GRYYYMT <3

Bilder kommer snart

Lovvvvvvve y

dagens outfit


T-shirt:HM
Tröja:Åhléns
Treggings:HM
Skor:MH
Klock:Triwa
Halsband:Tomas Sabo
Armband: Guldfynd

RSS 2.0